کد خبر: 4364024
تاریخ انتشار : ۲۳ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۶

۳۴۵ مددجوی البرزی از حمایت خیر مقیم خارج از کشور بهره‌مند شدند

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) البرز با اشاره به نقش مؤثر مشارکت خیران در توسعه خدمات حمایتی گفت: یکی از خیران مقیم خارج از کشور در سه‌ماهه نخست سال ۱۴۰۵ با اختصاص بیش از ۶۰ میلیارد ریال، زمینه ارائه خدمات حمایتی و توانمندسازی ۳۴۵ مددجوی البرزی را فراهم کرد.

رضا البرزی مدیرکل کمیته امداد البرز

به گزارش ایکنا به نقل از روابط عمومی کمیته امداد البرز، رضا البرزی مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز با اشاره به نقش تعیین‌کننده مشارکت‌های مردمی در گسترش خدمات حمایتی، از کمک بیش از ۶۰ میلیارد ریالی یکی از خیران مقیم خارج از کشور به مددجویان این استان خبر داد و اظهار کرد: این اقدام خیرخواهانه در سه‌ماهه نخست سال جاری، امکان ارائه خدمات متنوع به ۳۴۵ نفر از خانواده‌های تحت حمایت کمیته امداد را فراهم کرده است.

وی با قدردانی از اعتماد و همراهی خیران نیک‌اندیش اظهار کرد: مشارکت افراد نیکوکار، به‌ویژه ایرانیان مقیم خارج از کشور، نقش مهمی در تقویت برنامه‌های حمایتی و توانمندسازی خانواده‌های کم‌برخوردار دارد و این همراهی، ظرفیت خدمت‌رسانی به اقشار آسیب‌پذیر را افزایش داده است.

این مسئول با بیان اینکه اعتبار اختصاص‌یافته از سوی این خیر در بخش‌های مختلف هزینه شده است، افزود: این کمک‌ها با هدف پاسخگویی به نیازهای اساسی مددجویان، در حوزه‌هایی همچون تأمین مسکن، ایجاد و توسعه فرصت‌های اشتغال، خدمات درمانی، برنامه‌های فرهنگی و آموزشی و همچنین حمایت‌های معیشتی اختصاص یافته و توانسته بخشی از دغدغه‌های معیشتی و اقتصادی خانواده‌های تحت حمایت را کاهش دهد.

مدیرکل کمیته امداد استان البرز ادامه داد: رویکرد کمیته امداد تنها به ارائه کمک‌های مقطعی محدود نمی‌شود، بلکه تلاش بر آن است تا با بهره‌گیری از ظرفیت خیران و اجرای برنامه‌های توانمندسازی، زمینه استقلال اقتصادی و اجتماعی خانواده‌های نیازمند فراهم شود؛ موضوعی که مشارکت خیران در تحقق آن نقشی انکارناپذیر دارد.

البرزی با تأکید بر اینکه اعتماد خیران، سرمایه‌ای ارزشمند برای توسعه خدمات این نهاد محسوب می‌شود، تصریح کرد: استفاده از ظرفیت نیکوکاران داخل و خارج از کشور، ضمن ارتقای کیفیت خدمات حمایتی، روند رسیدگی به نیازهای جامعه هدف را تسریع کرده و امکان برنامه‌ریزی مؤثرتر برای اجرای طرح‌های حمایتی و توانمندسازی را فراهم آورده است.

وی بیان کرد: حضور خیران در کنار کمیته امداد، علاوه بر تأمین بخشی از نیازهای ضروری خانواده‌های کم‌برخوردار، موجب تقویت فرهنگ همدلی، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و مشارکت عمومی در رفع مشکلات اقشار آسیب‌پذیر می‌شود.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی(ره) استان البرز در پایان با قدردانی از اقدام انسان‌دوستانه این خیر نیکوکار، از همه خیران، نیک‌اندیشان و فعالان حوزه مسئولیت اجتماعی دعوت کرد با مشارکت در طرح‌ها و برنامه‌های حمایتی این نهاد، در مسیر توانمندسازی، خودکفایی و ارتقای کیفیت زندگی خانواده‌های نیازمند سهیم باشند.

انتهای پیام
captcha