کد خبر: 4365238
تاریخ انتشار : ۳۰ تير ۱۴۰۵ - ۰۹:۵۹
در اطلاعیه شماره 40 سپاه مطرح شد

هلاکت تعدادی سرباز در محل استقرار نیروهای آمریکایی در الرکبان اردن

روابط عمومی سپاه پاسداران اعلام کرد: تعدادی سرباز در هدف قرار گرفتن مجتمع محل استقرار نیروهای ارتش تروریست و کودک‌کش آمریکا در منطقه‌ الرُکبان اردن به هلاکت رسیدند.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامیبه گزارش ایکنا، روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اطلاعیه شماره 40 عملیات نصر 2 را به شرح ذیل اعلام کرد:

بسم الله قاصم الجبارین

قاتلوهم حتی لاتکون فتنه 

ملت بصیر و همیشه در صحنه ایران اسلامی، 

با دعای خیر شما عملیات تنبیهی رزمندگان اسلام علیه دشمن آمریکایی با موفقیت ادامه دارد و در ادامه موج ۲۴ عملیات نصر۲ رزمندگان هوافضای سپاه با حمله به یک مجتمع محل استقرار نیروهای ارتش تروریست و کودک‌کش آمریکا در منطقه‌ الرُکبان اردن تعدادی از آنان را به هلاکت رساندند. 

وزیر جنگ آمریکا که خود یک جنایتگر جنگی است، این کشته‌ها را قهرمان و تعدادشان را بسیار کمتر از تعداد واقعی معرفی کرده است.

بدانند در قاموس هیچ ملتی نظامیان بزدلی را که سلاح‌های پیشرفته را برای کشتن کودکان معصوم استفاده می‌کنند، قهرمان نمی‌خوانند.

آزادی خواهان جهان به زودی این جنایتکاران جنگی را به سزای عملشان خواهند رساند.

و ماالنصر الا من عند الله العزیز الحکیم

انتهای پیام
خبرنگار:
سمیرا باباجهد انصاری
دبیر:
مهدی مخبری
captcha