کد خبر: 4365542
تاریخ انتشار : ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۱۳:۲۴

توانمندسازی فعالان رسانه‌ای مساجد فارس با برگزاری دوره‌های سواد رسانه و تولید محتوا

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان فارس از برگزاری دوره‌های آموزشی «سواد رسانه و تولید محتوا در فضای مجازی» ویژه فعالان رسانه‌ای مساجد خبر داد و گفت: این دوره‌ها با هدف ارتقای مهارت‌های رسانه‌ای و با همکاری حوزه هنری فارس برگزار می‌شود.

توانمندسازی فعالان رسانه‌ایبه گزارش ایکنا از فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین حسین امیدی مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد استان فارس، امروز، 31 تیرماه در جمع خبرنگاران گفت: این دوره با هدف توانمندسازی و ارتقای مهارت‌های رسانه‌ای شرکت‌کنندگان برگزار می‌شود و ادامه جلسات آن نیز از طریق یک اپلیکیشن اختصاصی دنبال خواهد شد.

وی اظهار کرد: این دوره در قالب ۱۲ جلسه کاربردی، مباحث تخصصی و مهارتی در حوزه سواد رسانه، روایت‌گری و تولید محتوای رسانه‌ای را به فعالان رسانه‌ای مساجد آموزش می‌دهد.

امیدی با اشاره به همکاری حوزه هنری فارس در اجرای این دوره افزود: آموزش‌ها با بهره‌گیری از اساتید این حوزه برگزار می‌شود و در نخستین جلسه، حمیدرضا قانعی رئیس حوزه هنری فارس، به تشریح روند شکل‌گیری و توسعه حوزه هنری استان و اهمیت نقش رسانه در معرفی ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی مساجد پرداخت.

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس همچنین گفت: هزینه برگزاری این دوره آموزشی از سوی مرکز رسیدگی به امور مساجد استان تأمین شده است.

آموزش روایت‌گری و تولید محتوای رسانه‌ای

امیدی با اشاره به سرفصل‌های این دوره اظهار کرد: اهمیت روایت‌گری در حوزه مسجد، شیوه انتقال و بازنمایی فعالیت‌های مساجد، اصول روایت صحیح و اثرگذار، تهیه گزارش از برنامه‌های مسجد و نگارش حرفه‌ای از جمله محورهای آموزشی این دوره است.

وی افزود: فعالان رسانه‌ای مساجد در این دوره با کانال اطلاع‌رسانی مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس در پیام‌رسان ایتا نیز آشنا می‌شوند تا اخبار، رویدادها و فعالیت‌های مساجد را از این مسیر منتشر کنند.

مدیر مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس در پایان گفت: در نخستین جلسه، مباحث مقدماتی فعالیت رسانه‌ای در فضای مجازی، اصول خبرنویسی و شیوه‌های تولید محتوای مؤثر آموزش داده شد و در ادامه نیز مباحث تخصصی‌تر سواد رسانه و تولید محتوای رسانه‌ای ارائه خواهد شد.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha