کد خبر: 4366355
تاریخ انتشار : ۰۴ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۲:۵۷

انصارالله یمن: باب‌المندب به روی کشتی‌های سعودی بسته است

عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن تصریح کرد: تنگه باب‌المندب کاملاً به روی کشتی‌های سعودی بسته شده است.

انصارالله یمن: باب‌المندب به روی کشتی‌های سعودی بسته استبه گزارش ایکنا به نقل از المنار، محمد البخیتی عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در سخنانی تأکید کرد که تنگه باب‌المندب کاملا به روی کشتی‌های عربستان سعودی بسته شده است. 

وی با بیان اینکه به نفع آمریکا نیست که همراه با عربستان در تجاوز به یمن درگیر شود، افزود: اگر آمریکا در جنگ علیه یمن مشارکت کند، این امر به ما فرصت خواهد داد که آن را هدف قرار دهیم.

این مسئول انصارالله تأکید کرد: ما به هرگونه تشدید تنش، با تشدید تنش پاسخ خواهیم داد و کشورهای محور مقاومت نیز برای مقابله با رژیم صهیونیستی حاضر هستند.

در همین ارتباط، شبکه المیادین به نقل از منبع ویژه خود خبر داد که نیروهای مسلح یمن طی ۴۸ ساعت گذشته، سه نفتکش سعودی را هدف قرار داده‌اند.

این منبع افزود: تعداد کشتی‌های سعودی که از دوشنبه گذشته تا امروز یکشنبه بازگشته‌اند و اجازه عبور به آن‌ها داده نشده، به ۱۶ فروند رسیده است.

وی گفت: از زمان اعمال محاصره یمن، تاکنون هیچ کشتی نفتی سعودی، نه در مسیر رفت و نه در مسیر بازگشت، از باب‌المندب عبور نکرده است.

المیادین به نقل از منبع مذکور تصریح کرد: تصمیم ممنوعیت عبور کشتی‌های سعودی همچنان پابرجاست و نیروهای مسلح یمن به هیچ کشتی‌ این کشور اجازه عبور نخواهند داد.

انتهای پیام
دبیر:
معصومه امام وردی
captcha