کد خبر: 4367875
تاریخ انتشار : ۱۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۸
مدیرکل فرودگاه‌های فارس:

پروازهای اربعینی شیراز ـ نجف تا ۱۵ مرداد ادامه دارد

فخرالدین کشاورز از برقراری پروازهای اربعینی شیراز ـ نجف از ۱۰ مردادماه خبر داد و گفت: تاکنون برای این مسیر ۱۶ پرواز برنامه‌ریزی شده و در صورت انجام مطابق برنامه، پروازهای اربعینی فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب شیراز تا ۱۵ مردادماه جاری ادامه خواهد داشت.

پروازفخرالدین کشاورز مدیرکل فرودگاه‌های فارس در گفت‌وگو با ایکنا از فارس، با اشاره به انجام پروازهای اربعینی شیراز ـ نجف اظهار کرد: این پروازها از ۱۰ مردادماه به‌صورت رفت و برگشت برقرار شده است و روزانه حداقل یک پرواز در این مسیر انجام می‌شود.

وی با بیان اینکه قیمت بلیت پرواز یک‌طرفه شیراز ـ نجف ۱۲ میلیون تومان و قیمت بلیت رفت‌وبرگشت آن ۲۴ میلیون تومان است، افزود: برنامه‌ریزی ما برای پروازهای اربعین تاکنون ۱۶ پرواز بوده است که اگر طبق برنامه انجام شود، پروازهای اربعینی فرودگاه شیراز تا ۱۵ مردادماه جاری، یعنی دو روز پس از اربعین، ادامه خواهد داشت.

کشاورز با اشاره به تداوم سایر پروازهای فرودگاه بین‌المللی شهید آیت‌الله دستغیب شیراز مطابق روال معمول گفت: روزانه قریب به ۴۵ پرواز در این فرودگاه انجام می‌شود که مقاصد داخلی و خارجی را پوشش می‌دهد.

وی درباره مقاصد پروازهای داخلی از فرودگاه شیراز بیان کرد: پروازهای داخلی به مقاصد تهران، مشهد، رشت، کرمانشاه، کیش، آبادان و عسلویه برقرار است.

مدیرکل فرودگاه‌های فارس افزود: پرواز برخی مسیرها مانند کرمانشاه، کیش، آبادان و عسلویه با توجه به شرایط و میزان تقاضای مسافران ممکن است به‌صورت موردی انجام شود.

کشاورز همچنین درباره پروازهای خارجی فرودگاه شیراز گفت: در حال حاضر از فرودگاه شیراز پرواز به استانبول، دبی و ایروان برقرار است و این پروازها طبق برنامه انجام می‌شود.

انتهای پیام
دبیر:
زهرا عسکری
captcha