کد خبر: 1206146
تاریخ انتشار : ۰۵ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۴۹
قانعی خبر داد

نقشه راه حوزه قرآن‌پژوهی و طب تهيه می‌شود

معاون وزير بهداشت با تأكيد بر اينكه هم اكنون نيروی انسانی كه بتواند مسائل مرتبط با حوزه قرآن‌پژوهی و طب را به اعضای هيئت علمی و دانشجويان آموزش بدهد وجود ندارد، تصريح كرد هم اكنون درصدديم با همكاری فعالان عرصه قرآن‌پژوهی و طب، نقشه راه اين حوزه را تهيه كنيم.


گروه سلامت: معاون وزير بهداشت با تأكيد بر اينكه هم اكنون نيروی انسانی كه بتواند مسائل مرتبط با حوزه قرآن‌پژوهی و طب را به اعضای هيئت علمی و دانشجويان آموزش بدهد وجود ندارد، تصريح كرد: هم اكنون درصدديم با همكاری فعالان عرصه قرآن‌پژوهی و طب، نقشه راه اين حوزه را تهيه كنيم.







مصطفی قانعی، معاون تحقيقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی

مصطفی قانعی، معاون تحقيقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی، در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) با اشاره به توسعه پژوهش منشور فعاليت‌های قرآنی در كشور عنوان كرد: يكی از مباحثی كه امروزه به شكل ويژه‌ای در حال پيگيری است تدوين نقشه راهی است كه بر مبنای ماموريت شورای عالی انقلاب فرهنگی به وزارت بهداشت سپرده شده است.


معاون تحقيقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در ادامه افزود: براساس اين نقشه راهبردی بايستی مشخص شود كه چه پژوهش‌هايی بايد در حوزه قرآن‌پژوهی و طب صورت بگيرد، به چه شكلی اعضای هيئت علمی در اين مقوله ورود پيدا كنند، چه متونی را براساس قرآن‌پژوهی و ط‌ب بايد تهيه كنيم و چگونه بايد به دانشجو و متخصصان اين مباحث را ارائه بدهيم.


قانعی با تاكيد بر اينكه در اين نقشه نحوه چگونگی ورود بخش‌های مختلف وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در مباحث پزشكی بايد مشخص شود، ادامه داد: مباحث بهداشتی، درمانی، آموزشی و پژوهشی نيازمند نقشه راهی است كه تصميم داريم در نشستی كه برخی از علاقه‌مندان به مباحث قرآن‌پژوهی و طب دانشگاه‌های علوم پزپشكی حضور دارند اين نقشه را تهيه كنيم.


وی در خصوص آخرين وضعيت بررسی چالش‌ها و راهكارهای حوزه پژوهش‌های قرآن و طب خاطرنشان كرد: هم اكنون نيروی انسانی كه بتواند قرآن‌پژوهی را به اعضای هيئت علمی و دانشجويان آموزش دهد، وجود ندارد و در كنار آن نيز نقشه راهی كه براساس آن بدانيم چه گروهی چه ميزان آموزش را بايستی فرا بگيرد و با اين آموزش چه كار علمی را انجام بدهد نيز وجود ندارد.


قانعی در ادامه سخنان خود افزود: از ديگر چالش‌ها اين است كه ما تكليف ماموريتی را برای دانشگاه‌ها كه بايد چه موضوعی را تا چه حدی الزاما پيش ببرند در دستور كار قرار نداده‌ايم، مثلا ما می‌دانيم بايد مرگ و مير مادر را اين تا چه ميزان كم كنيم اما تكليف نكرده‌ايم كه در مورد قرآن بايد چه كار كنيم.


معاون تحقيقات و فناوری وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكی در خصوص راه‌كارهای رفع چالش‌های ياد شده بيان كرد: ما بايد گروه خبره‌ای متشكل از اساتيد حوزه و دانشگاه و كسانی كه طراح مدل‌های تحقيقاتی و مديريتی كلان را بر عهده دارند گردهم آوريم تا اين افراد برای بخش‌های مختلف راهكارهای مناسب را ارائه كنند.

captcha