کد خبر: 1207078
تاریخ انتشار : ۰۹ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۴
حجت‌الاسلام كمساری

روحانيت پاسخ گوی ابهامات موجود در مقوله هنر باشد

رييس مركز فرهنگی هنری دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم گفت روحانيت بايد پاسخ گوی ابهامات موجود در مقوله هنر باشد زيرا در برخی رشته‌های هنری كه هنوز حوزه ورود پيدا نكرده است شاهد همين ابهامات هستيم.


گروه حوزه های علميه: رييس مركز فرهنگی هنری دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم گفت: روحانيت بايد پاسخ گوی ابهامات موجود در مقوله هنر باشد زيرا در برخی رشته‌های هنری كه هنوز حوزه ورود پيدا نكرده است شاهد همين ابهامات هستيم.


حجت‌الاسلام والمسلمين علی كمساری، رييس مركز فرهنگی _ هنری دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم در گفت و گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) گفت: در زمينه مسايل فرهنگی و هنری عقب هستيم و حوزه بيش از اين‌ها نياز به كار دارد البته معتقديم در فعاليت‌های هنری موسسات حوزوی نبايد موازی كاری وجود داشته باشد البته بايد اعتراف كرد كه خيلی فضای فعاليت‌های فرهنگی در حوزه پررنگ نيست كه نگران موازی كاری باشيم.


وی ابراز كرد: دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم نهادی حاكميتی است كه زيرنظر رهبر معظم انقلاب فعاليت می‌كند و بر فعاليت‌های هنری روحانيت اشراف دارد.


وی بيان كرد: فضای هنر فضايی خاص و با فرهنگ و ادبيات خاصی است و برای اين كه آسيب‌های احتمالی برای طلاب بوجود نيايد ورود به آموزش‌ها را از پايه ششم حوزه به بالا قرار داده‌ايم و البته برخی آموزش‌ها مانند موسيقی را كه به ساحت شخصيتی طلاب نزديك نيست آموزش نمی‌دهيم.


كمساری بيان كرد: مركز فرهنگی هنری دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم در راستای ترويج فرهنگ ناب اسلامی و با استفاده و بهره‌گيری از روش‌های روزآمد، نوين و تاثيرگذار فرهنگی هنری در دوبخش به فعاليت می‌پردازد.


وی اظهار كرد: بخش نخست مربوط به آن دسته از فعاليت‌هايی است كه در حوزه‌های علميه و برای طلاب و روحانيون نظير آموزش‌های هنری كه با هدف پرورش استعدادها و توانمند سازی طلاب و روحانيون در زمينه‌های هنری صورت می‌گيرد يا حمايت از توليدات فرهنگی و هنری طلاب و روحانيون هنرمند و يا تاسيس و حمايت از انجمن‌های فرهنگی و هنری طلاب است.


وی ادامه داد: بخش دوم به آن دسته از فعاليت‌های فرهنگی و هنری اختصاص دارد كه مخاطب آن‌ها عموم مردم بوده و اختصاصی به حوزه‌های علميه ندارد، اگرچه محتوای تمامی اين فعاليت‌ها دينی بوده و همان هدف از پيش گفته را تعقيب می‌كند، در اين راستا شاهد انتشار شش مجله دينی در رده‌های سنی خردسال، كودك، نوجوان و جوان و مجله ويژه بانوان و هم چنين فصلنامه تخصصی هنر دينی هستيم.


رييس مركز فرهنگی هنری دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم بيان كرد: يكی از اهداف اصلی مركز، كشف و پرورش استعدادهای هنری طلاب و روحانيون به منظور بهره‌گيری از اين استعدادها در تبليغ و ترويج مفاهيم و ارزش‌های دينی است، در سال جاری در بخش آموزش مركز،450 نفر از طلاب برادر و خواهر در رشته‌های ادبی نظير نويسندگی، ويرايش، شعر، داستان نويسی و رشته‌های هنری مانند تجسمی، نقاشی، طراحی، گرافيك، خوشنويسی، تذهيب و هنرهای تصويری مثل فيلم‌نامه نويسی، نقد و بررسی آثار سينمايی، انيمشين و .... مشغول آموزش بوده‌اند.


رييس مركز فرهنگی هنری دفتر تبليغات اسلامی حوزه علميه قم بيان كرد: برای جلب مشاركت هنرمندان روحانی كه در مراكز مختلف حوزوی آموزش‌های لازم هنری را ديده‌اند و هم چنين هويت بخشی رسمی به آنان مركز در رويكردی جديد و بی سابقه اقدام به ايجاد انجمن‌های فرهنگی هنری طلاب و روحانيون كرده تا به اين وسيله امكان فعاليت منسجم، هدفمند، تشكيلاتی و گروهی آنان فراهم شود.


وی گفت: تمامی امور در اين انجمن‌ها از مرحله برنامه‌ريزی و تصميم گيری تا مرحله اجرا از سوی خود آن‌ها صورت می‌گيرد و مركز نقش خود را منحصر به حمايت، هدايت و نظارت می‌داند و به دليل همين رويكرد و سياست هم اكنون شاهد حضور بيش از 500 نفر از طلاب هنرمند در قالب انجمن‌ها و انجام فعاليت‌های متنوع و متعددی از جانب آنان هستيم.

captcha