کد خبر: 1207990
تاریخ انتشار : ۱۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۰
عالم دینی هند؛

سیره اخلاقی پبامبر(ص) عامل گسترش دین اسلام در جهان است

حجت‌الاسلام محمد عقيل، یکی از علمای دینی هند سيرہ اخلاقی پيامبر گرامی اسلام(ص) را عامل اصلی گسترش اسلام در جهان و جذب افراد به این دین مبین دانست.


گروه انديشه: حجت‌الاسلام محمد عقيل، یکی از علمای دینی هند سيرہ اخلاقی پيامبر گرامی اسلام(ص) را عامل اصلی گسترش اسلام در جهان و جذب افراد به این دین مبین دانست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه منطقه غرب و جنوب غرب آسيا، حجت‌الاسلام محمد عقيل در همایشی که روز پنج‌شنبه، 15 فروردين‌ماه، ساعت 19 به‌وقت محلی برگزار شد، اظهار کرد: حضرت محمد مصطفی(ص) در راه تبلیغ اسلام هرگز از تھديدات دشمنان نهراسیدند و از شهید شدن واهمه‌ای نداشتند و با شجاعت و اخلاق شایسته‌ خود دین اسلام را در جهان گسترش داد.


این همایش با حضور تعدادی از علما، اندیشمندان و کارشناسان دینی همچون سيد فرحت حسين، سيد ظھير عباس، افتخار حسين، رضا عباس و جمع کثیری از مسلمانان در منطقه جلالپور شھر امبيد، واقع در ايالت اوتارپرادش هند برگزار شد.


captcha