کد خبر: 1215065
تاریخ انتشار : ۳۱ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۸
با احتساب ثبت‌ نام‌كنندگان جديد؛

آمار شركت‌كنندگان طرح ملی حفظ قرآن در لرستان به 183 هزار نفر رسيد

آمار شركت‌كنندگان طرح ملی حفظ قرآن ويژه دانش‌آموزان با احتساب ثبت نام‌كنندگان مرحله دوم اين طرح قرآنی در لرستان به 183 هزار و 700 نفر رسيد.


گروه فعاليت‌های قرآنی: آمار شركت‌كنندگان طرح ملی حفظ قرآن ويژه دانش‌آموزان با احتساب ثبت نام‌كنندگان مرحله دوم اين طرح قرآنی در لرستان به 183 هزار و 700 نفر رسيد.








علی قربانی، معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، با اشاره به تمديد مهلت ثبت ‌نام طرح ملی حفظ قرآن در لرستان تا پايان فروردين‌ماه امسال، گفت: تاكنون تعداد 92 هزار دانش‌آموز و فرهنگی در لرستان برای شركت در طرح ملی حفظ قرآن‌كريم نام‌نويسی كرده‌اند كه با احتساب اين آمار، تعداد شركت‌كنندگان طرح ملی حفظ قرآن در استان لرستان به 183 هزار و 700 نفر رسيده است.


وی افزود: در مرحله اول اجرای اين طرح قرآنی كه سال گذشته اجرا شد تعداد 91 هزار و 700 نفر شركت كردند كه اين تعداد در مرحله دوم نيز حضور دارند و در سطح‌های بالاتر نام‌نويسی كرده‌اند.


قربانی اضافه كرد: دانش‌آموزان و فرهنگيانی كه علاقه‌مند به ثبت‌‌نام در طرح حفظ قرآن هستند، می‌توانند تا پايان امروز شنبه، 31 فروردين‌ماه به سايت مدرسه مجازی به نشانی Guran.medu.ir مراجعه و ثبت ‌‌نام نمايند.


وی با اشاره به اينكه اين افراد كه گواهی‌نامه در يك سطح را دريافت نكرده باشند، نمی‌توانند در همان سطح يا سطح پايين‌تر شركت كنند، در بيان اهداف اجرای اين طرح گفت: با توجه به اينكه انس با قرآن در دوران جوانی و نوجوانی، راه سعادت دانش‌آموزان را هموار می‌سازد لذا اين طرح ملی در راستای ايجاد انس دانش‌آموزان با قرآن و تحقق فرامين رهبر معظم انقلاب مبنی بر تربيت 10 ميليون حافظ قرآن در كشور اجرا می‌شود.

captcha