کد خبر: 1245376
تاریخ انتشار : ۲۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۳

كاركنان سازمان بهزيستی لرستان با شيوه‌های جذب فرزندان به نماز آشنا شدند

كاركنان سازمان بهزيستی لرستان، امروز چهارشنبه، 29 خردادماه در قالب يك كارگاه آموزشی با شيوه‌های جذب فرزندان به نماز آشنا شدند.


گروه انديشه: كاركنان سازمان بهزيستی لرستان، امروز چهارشنبه، 29 خردادماه در قالب يك كارگاه آموزشی با شيوه‌های جذب فرزندان به نماز آشنا شدند.








به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه لرستان، در اين كارگاه آموزشی كه با همكاري ستاد اقامه نماز و سازمان بهزيستی لرستان در محل سالن نشست‌های سازمان بهزيستی لرستان در خرم‌آ‌باد برگزار شد، كاركنان سازمان بهزيستی، مربيان مهدهای كودك و جمعی از معلولان تحت پوشش اين سازمان با شيوه‌های جذب فرزندان به نماز آشنا شدند.


حجت‌الاسلام آرامی، از اساتيد مركز تخصصی نماز در اين كارگاه آموزشی در سخنانی پيرامون اهميت نماز و شيوه‌های دعوت فرزندان به امر نماز گفت: اولين گام در دعوت فرزندان به نماز اين است كه خود والدين نمازخوان باشند تا بتوانند يك الگوی مناسب نماز برای فرزند خود باشند.


وی افزود: نكته ديگر كه برای نمازخوان شدن فرزندان بايد مدنظر والدين قرار بگيرد اين است كه فرزندانمان را تشويق كنيم دوستان خود را از بين نمازخوان‌ها انتخاب كنند.


حجت‌الاسلام آرامی ادامه داد: برخی افراد هستند كه نسبت به نماز بی انگيزه هستند بايد عاملی كه باعث بی‌انگيزه شدن آنها نسبت به نماز شده است را ريشه‌يابی و در جهت رفع آن اقدام شود.


اين كارشناس مركز تخصصی نماز در بيان آثار و بركات نماز از نماز به‌عنوان نجات دهنده و اميدواركننده انسان و همچنين انسان‌ساز بودن نماز اشاره و تصريح كرد: نماز انسان را در مسير سعادت قرار می‌دهد به شرط اينكه نمازی كه می‌خوانيم اول وقت باشد همراه با طمانينه و حضور قلب باشد.

captcha