کد خبر: 1248511
تاریخ انتشار : ۰۵ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۱

مراسم بزرگداشت شهدای هفت تير در قم برگزار می‌شود‎

همزمان با سالروز شهادت شهيد بهشتی و 72 تن از ياران با وفايش مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تير در قم همراه با گلباران گلزار شهدای شيخان انجام می‌شود.


گروه اجتماعی: همزمان با سالروز شهادت شهيد بهشتی و 72 تن از ياران با وفايش مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تير در قم همراه با گلباران گلزار شهدای شيخان انجام می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه قم، محمدكاظم پورامينی، مديركل بنياد شهيد و امور ايثارگران استان قم 5 تيرماه در گفت‌وگو با خبرنگاران گفت: شهدای هفتم تير سند حقانيت نظام مقدس جمهوری اسلامی و اوج نفرت و عداوت منافقان با نظام مقدس جمهوری اسلامی و استقلال و آزادی ملت ايران است.


وی تأكيد كرد: با شكل‌گيری انقلاب اسلامی تمام نقش‌های مستكبران نقش بر آب شد، دشمنان با تحقق استقلال و آزادی و استقرار نظام جمهوری اسلامی از استعمار و استثمار اين كشور نااميد شدند و تلاش كردند تا با كشتن نيروهای انقلابی و نخبه پايه‌های اين انقلاب را متزلزل سازند.


وی اضافه كرد: ايستادگی و ايمان و ايثار ملت ايران به رهبری امام خمينی(ره) و حضور نيروهای متعهد و متدين و وفادار باعث شد تا با وجود تمام ترورها و شهادت بسياری از نيروهای مخلص انقلاب هر روز قوی‌تر در مسير تعالی حركت كرده و ندای انقلاب در دنيا طنين‌انداز شود.


امينی ادامه داد: امروز ما با بزرگداشت ياد و نام شهدای هفتم تير بر رهروی راه ايشان تأكيد نموده و با آرمان‌های والايشان تجديد ميثاق می‌بنديم.


وی با اشاره به برنامه‌های بزرگداشت شهدای هفتم تير افزود: ديدار از خانواده‌های معظم شهدا با حضور مديركل و رؤسای مناطق بنياد شهيد و امور ايثارگران،‌ سخنرانی قبل از مراسم دعای كميل در حرم مطهر،‌ سخنرانی قبل از خطبه‌های نماز جمعه و برگزاری مراسم بزرگداشت اين شهدا در جوار مزار مطهرشان همراه با گلباران مزار از برنامه‌های اين ايام است.


پورامينی يادآوری كرد: مراسم بزرگداشت شهدای هفتم تير عصر جمعه همزمان با سالروز شهادت شهید بهشتی و ياران با وفايشان با حضور خانواده‌های معظم اين شهيدان و با حضور اعضای هيئت دعای سمات خانواده‌های معظم شهدا ساعت 18:30 در گلزار شهدای شيخان برگزار می‌شود.


وی ادامه داد: در اين مراسم علاوه بر سخنرانی و گرامیداشت ياد و نام شهدای هفتم تير و گلباران مزار شهدای هفتم تير، ‌مراسم با قرائت دعای سمات در جوار گلزار شهدا خاتمه می‌يابد.


يادآور می‌شود، تعداد شهدای هفتم تير مدفون در گلزار شهدا هفت شهيد و دو شهيد نيز در حرم مطهر حضرت معصومه(س) مدفون هستند.

captcha