کد خبر: 1249641
تاریخ انتشار : ۰۸ تير ۱۳۹۲ - ۱۵:۳۲

گفتمان «حجاب و مهدويت» در اشكنان برگزار شد

رئيس اداره تبليغات اسلامی اشكنان از برگزاری گفتمان «حجاب و مهدويت» به‌منظور ترويج و توسعه فرهنگ حجاب و عفاف در اين شهرستان خبر داد.


گروه اجتماعی: رئيس اداره تبليغات اسلامی اشكنان از برگزاری گفتمان «حجاب و مهدويت» به‌منظور ترويج و توسعه فرهنگ حجاب و عفاف در اين شهرستان خبر داد.


حجت‌الاسلام حسن دشتكی، رئيس اداره تبليغات اسلامی اشكنان در گفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه فارس، از برگزاری گفتمان ‌حجاب و مهدويت‌ به‌منظور ترويج و توسعه فرهنگ حجاب و عفاف در اين شهرستان خبر داد، گفت: حجاب و چادر برای زن عزت‌آفرين است و ابهت خاصی به او می‌دهد و اسلام برای حفظ شخصيت و صيانت زنان از گزند افراد بوالهوس حجاب را توصيه می‌کند.


وی با تصريح اينكه حجاب مصونيت است نه محدوديت، افزود: دين اسلام زنان و دختران را با ارزش می‌داند لذا برای حفظ ارزش آن‌ها حجاب را توصیه می‌كند.


حجت‌الاسلام دشتكی تصريح كرد: حجاب مانع از حضور زنان در عرصه اجتماع نيست، فاطمه(س)، ضمن اصالت‌بخشی به نقش همسری و مادری و انجام كامل رسالت خود و فراهم كردن زمينه ‌مناسب برای رشد و تعالی همسر و فرزندان و تبديل خانه به كانونی مملو از عشق و محبت و عطوفت، در مواقع مقتضی نيز در فعاليت‌های اجتماعی حضور فعال و مؤثری داشته است.


رئيس اداره تبليغات اسلامی اشكنان اظهار كرد:‌ زنان شيعه با بهره‌گيری از آموزه‌های دینی در طول تاريخ تشيع با پرداختن به اساسی‌ترين نقش و كاركرد زنان، كه همان مادری است، بلندترين گام‌ها را برای ترويج فرهنگ مهدويت برداشته‌اند.


وی ادامه داد: آنان با نقش‌آفرينی خود ارزش ولايت و حب به ولی خدا را به فرزندان خود منتقل كردند و در عصر غيبت، اين مادران هستند كه با فضاسازی مناسب در خانه و با پايبندی به آموزه‌های دينی كه از شرايط انتظار امام زمان(عج) است و با رابطه قلبی و معرفتی و علاقه‌ای كه به آن حضرت دارند می‌توانند فرزندان خود را با حب امام عصر(عج) تربيت كنند.

captcha