کد خبر: 1252049
تاریخ انتشار : ۱۲ تير ۱۳۹۲ - ۱۳:۳۱
حجت‌الاسلام خاموشی تأكيد كرد

گسترش تبليغات دینی با بهره‌مندی از علوم روز صورت گيرد

اگر اطلاعاتی كه در جهان معاصر در حال گسترش است به خوبی شناسايی نشود، يك فرصت طلايی تبديل به يك تهديد می‌شوند بنابراين مبلغان بايد با بهره‌گيری از علوم جديد و روز، تبليغات خود را در حوزه اسلام و انقلاب و ولايت فقيه گسترش دهند.


گروه اجتماعي: اگر اطلاعاتی كه در جهان معاصر در حال گسترش است به خوبی شناسايی نشود، يك فرصت طلايی تبديل به يك تهديد می‌شوند بنابراين مبلغان بايد با بهره‌گيری از علوم جديد و روز، تبليغات خود را در حوزه اسلام و انقلاب و ولايت فقيه گسترش دهند.


به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سيدمهدی خاموشی، رئيس سازمان تبليغات اسلامی كشور صبح امروز، 12 تيرماه در مراسم همايش طلايه‌داران هدايت كه در سالن جلسات سازمان تبليغات اسلامی خراسان رضوی برگزار شد، گفت: خشيت، محور رضايت حق است بنابراين مبلغان كه بر اساس محور رضايت‌مندی خداوند حركت می‌كنند بايد با اين نگاه تلاش و جهاد كنند و اسلام و ولايت را توسعه دهند.


وی افزود: رهبر معظم انقلاب اسلامی در سفر خود به خراسان شمالی مواردی را بيان كرده‌اند كه تاكيد ويژه آن در سبك زندگی دينی است. بر این اساس ما برای اينكه بتوانيم اين پيام‌ها را دريافت كنيم بايد از راهكارهای متفاوتی بهره‌مند باشيم تا بتوانيم مخاطب خود را جذب كنيم.


حجت‌الاسلام خاموشی با بيان اينكه امروز ما در جهانی زندگی می‌كنيم كه ميزان اطلاعات فرزندان ما در قياس با گذشته از حجم بالايی برخوردار است، تصريح كرد: ميزان تنوع موضوعات در مقايسه با 10 سال گذشته قابل تصور نيست، علاوه بر اين رشد اطلاعات در جهان امروز باعث شده كه ما با سال گذشته خود نيز متفاوت باشيم.


وي خاطرنشان كرد: اگر اين اطلاعاتی كه در جهان معاصر در حال گسترش است به خوبی شناسايی نشود از يك فرصت طلايی تبديل به يك تهديد می‌شوند بنابراين مبلغان بايد با بهره‌گيری از علوم جديد و روز، تبليغات خود را در حوزه اسلام و انقلاب و ولايت فقيه گسترش دهند.


رييس سازمان تبليغات اسلامی كشور با بيان اينكه انقلاب اسلامی ما انفجار نور بود چرا كه برگرفته از نگاه دقيقی بود كه امام خميني(ره) نسبت به اوضاع اسلام و مسلمانان داشتند، گفت: فرياد امام(ره) در دوران انقلاب برای غبارزدايی از كتاب‌های اسلامی نبود بلكه برای گسترش تفكر حريّت و بندگی و شكل دادن به ساختار سياسی نظام بود.


وي بيان كرد: اصل اساسی كه امام خمينی(ره) بر آْن تاكيد داشت ولايت فقيه بود، چرا كه ولايت فقيه در سبك زندگی ما محور اصلی دارد و اگر ما بخواهيم جامعه را با اصول مقبول دينی و شرعی هماهنگ كنيم فقط با نگاه ويژه به ولايت فقيه امكان‌پذير است.


حجت‌الاسلام خاموشي با اشاره به اينكه اسلامی كه امام خمينی(ره) با دقت آن را بيان كرده بودند، رابطه مستقيمی با توحيد افعالی دارد؛ يادآور شد: اين اعتقاد به ما كمك می‌كند تا به فرزندانمان تبيين كنيم كه اگر هر فعاليتي مي‌خواهد از جايگاه خوبی برخوردار باشد، بايد در سايه اسلام و ارزش‌های اجتماعی رخ دهد.


وی با سؤال از مخاطبان در خصوص اينكه چرا در جامعه ما يك ورزشكار بيشتر از يك نخبه علمی مشهور می‌شود، گفت: مبلغان به خاطر حجم بالاي داده‌های مخاطبانشان بايد آگاه به تمام اصول اسلامی و ارتباطی باشند زيرا اكثر مبلغان علميت تبليغ را دارند اما در برابر حجم اطلاعات مخاطب پاسخگو نيستند كه اين نقطه ضعف برای تبليغ اسلامی محسوب مي‌شود.


رئيس سازمان تبليغات اسلامی كشور خاطر نشان كرد: مبلغان بايد در تبليغات خود سوال‌های مقام معظم رهبري در سفر به خراسان شمالی را محور صحبت‌های خود قرار دهند و برای اينكه با مخاطب به تفاهم برسند بايد قبل از انجام هر كاری نيازسنجی مخاطبان را انجام دهند.


وی با اشاره به تحقق 10 ميليون حافظ قرآن كريم مد نظر رهبر معظم انقلاب گفت: حركت حفظ قرآن بايد در بهار قرآن همه‌گير شود؛ از همين رو بايد ساعات حضور در مسجد طی ماه مبارك رمضان تقسيم شود و قسمت اعظم آن و محوري‌ترين برنامه آن نیز تفسير قرآن باشد.


حجت‌الاسلام خاموشي ابراز كرد: با تفسير قرآن می‌توانيم از مفاهيم قرآن بهره كافی را ببريم، چرا كه اگر ده هزار مسجد تفسير قرآن را در ماه مبارك رمضان به مردم ارايه دهن،د اتفاق بزرگی در عرصه فعاليت‌های قرآنی خواهد افتاد.


وي با بيان اينكه ما بايد در ماه مبارك رمضان با برپايی حلقه‌های حفظ و ختم قرآن و اجراي ساير برنامه‌های قرآنی سعی كنيم تا ايران سرآمد كشورهای اسلامی در بهار قرآن باشد، ادامه داد: با برگزاري حلقه‌های تفسير قرآن، مساجد گلباران می‌شود و ما توصيه می‌كنيم كه در ليالی قدر نيز تفسير قرآن برای مردم ارايه شود.


رئيس سازمان تبليغات اسلامی كشور با بيان اينكه شناسايی اوضاع جهان اسلام توسط مبلغان كه سربازان جبهه فرهنگی انقلاب هستند، امری لازم و ضروری است؛ اظهار كرد: مبلغان بايد بتوانند اين جبهه را به درستی برای نسل جوان و مخاطبان تعريف كنند و علاوه بر اين بايد نقاط قوت‌ نظام جمهوری اسلامی را به خوبی بشناسند و آن را به مردم معرفی كنند.


وی با اشاره به اتفاقات و برنامه‌های رسانه‌های بيگانه در زمان قبل از انتخابات، گفت: تمام رسانه‌های بيگانه سعی داشتند اعلام كنند كه قبل از شروع انتخابات آشوبی در ايران به پا می‌ شود اما خوشبختانه انتخابات در سطح وسيعی شكل گرفت و اتفاقي هم رخ نداد كه اين نشانگر قدرت نظام جمهوری اسلامی است.


حجت‌الاسلام خاموشی با تاكيد بر نگاه مردم به فرمان مقام معظم رهبری، گفت: دشمنان ما می‌خواستند بگويند نظام دموكراتیك در ايران يك بازی بيش نيست اما حضور بيش از 70 درصدی مردم در انتخابات به همگان نشان داده شد كه دموكراسی به بهترين شكل در كشور ما حاكم است، به گونه‌ای كه بدل آن را نمی‌توان در كشور ديگری يافت.


وی خاطرنشان كرد: كسانی كه شبهه تخلف را در انتخابات مطرح كردند در كل تاريخ روسياه هستند، كه اين نكات را مخاطبان بايد بدانند و مبلغان نيز در اين عرصه نقش ويژه‌ای را ايفا می‌كنند.

captcha