گروه فعالیتهای قرآنی: مدير مسئول كانون فرهنگی ـ هنری صراط سوادكوه با تأكيد بر اهميت قرآن، تصریح کرد: توجه به آيات قرآن از بين برنده امراض روحی، جسمی و قلبی انسان است.
فرزاد فتحی، مدير مسئول كانون فرهنگی ـ هنری صراط سوادكوه، در گفتوگو با خبرگزاری بينالمللی قرآن(ايكنا) شعبه مازندران، با اشاره به آياتی از قرآن كه اهميت ماه مبارك رمضان را مطرح میكند، گفت: اهميت رمضان به دليل نزول قرآن و وجود «ليلةالقدر» در اين ماه ارزشمند است.
وی با بيان اينكه بايد به كلام الهی توجه بيشتری شود چرا كه آموزههای بسياری در آن نهفته است، افزود: زمانی كه مقام معظم رهبری میفرمايند: «خوب است 10 ميليون حافظ قرآن داشته باشيم» يعنی تمامی افراد بايد برای پرورش و تربيت حافظان قرآنی اهتمام ورزند.
فتحی با بيان اينكه بايد در عمل به قرآن از ساير افراد پيشی گرفت، اظهار كرد: امام حسن مجتبی(ع) فرمودهاند: «بهترين مردم نسبت به قرآن كسی است كه عمل به قرآن میكند اگر چه حافظ قرآن نباشد و همچنين دورترين مردم نسبت به قرآن كسی است كه عمل به قرآن نكند اگر چه قرآن را قرائت كند»، بنابراين عمل به قرآن در اسلام جايگاه ويژهای دارد.
وی ادامه داد: درك مفاهيم عالی قرآن كريم حتی مهمتر و ارزشمندتر از حفظ قرآن است كه اگر اين مساله در جامعه مود توجه ويژه قرار گيرد نتايج بسيار خوبی را به بار می آورد.
مديرمسئول كانون فرهنگی ـ هنری صراط سوادكوه، تصریح کرد: توجه به آيات قرآن از بين برنده امراض روحی، جسمی و قلبی انسان است.
وی افزود: در كلام اميرمومنان(ع) از قرآن به عنوان بهار دلها ياد شده و بايد از نور قرآن شفا جوييد و همواره قرآن را به صورت زيبا تلاوت كرد.