کد خبر: 1291757
تاریخ انتشار : ۳۱ شهريور ۱۳۹۲ - ۱۲:۳۲

آغاز طرح آموزش حفظ كل قرآن در زابل

طرح آموزش حفظ كل قرآن از فردا، اول مهرماه در جامعةالقرآن الكريم زابل آغاز می‌شود و به‌مدت 3 سال ادامه خواهد داشت.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا)، از سوی مؤسسه جامعةالقرآن زابل طرح آموزش حفظ كل قرآن همراه با ترجمه و مفاهيم قرآن، به‌مدت 3 سال متوالی در اين مؤسسه قرآنی اجرا می‌شود.


اين طرح، با حضور 10 قرآن‌آموز و با مربيگری فرزانه سعيدی‌پويا، از اساتيد قرآن اين مركز از اول مهر‌ماه جاری اجرا می‌شود و يك روز در ميان نيز برگزار خواهد بود؛ بعد از حفظ هر جزء از قرآن، آزمون شفاهی برگزار می‌شود و ممتازان موفق به حضور در مراحل بالاتر می‌شوند.


دوره آموزش تجويد قرآن با استفاده از كتب حليةالقرآن نوشته سيد محسن موسوی‌بلده برگزار خواهد شد و قرآن‌آموزان در روزهای سه‌شنبه نوبت بعدازظهر به‌مدت 3 ماه موارد مربوط به اين رشته را فرامی‌گيرند و پس از دوره، در آزمون كتبی حضور می‌يابند و نفرات برگزيده حائز دريافت گواهينامه از سوی جامعةالقرآن می‌شوند.

captcha