کد خبر: 1292455
تاریخ انتشار : ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۷

برپايی نمايشگاه «ياد ياران» در سنندج

نمايشگاه ياد ياران به همت اداره‌كل تبليغات اسلامی كردستان در راستای گراميداشت هفته دفاع مقدس دوشنبه، يكم مهرماه در مجتمع فرهنگی نور سنندج افتتاح شد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كردستان، حجت‌الاسلام مسعود صفی‌ياری، مديركل تبليغات اسلامی استان كردستان دوشنبه، يكم مهر در مراسم افتتاح ‌نمايشگاه نمايشگاه ‌ياد ياران‌ كه با حضور جمعی از مسئولان، اعضای هيئات مذهبی و كانون مداحان استان برگزار شد، اظهار كرد: ‌اين نمايشگاه با عنوان ياد ياران در راستای پاسداشت هشت سال دفاع مقدس و يادآوری رشادت رزمندگان آن دوران برپا شده است.


وی با اشاره به فرموده مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) مبنی بر اينكه پاسداشت شهدا كمتر از شهادت نيست، افزود: بايد همه ما برای پاسداشت شهدای اسلام و انقلاب تلاش كنيم و ياد و خاطر اين بزرگواران را زنده نگه داريم.


مديركل تبليغات اسلامی استان كردستان انتقال ايثار و ازخودگذشتگی رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را به نسل آينده ضروری خواند و برپايی اين نمايشگاه را حركتی مهم و ارزنده در راستای اين مهم برشمرد.


وی همچنين به غرفه‌های اين نمايشگاه اشاره و اعلام كرد: اين نمايشگاه در بردارنده غرفه‌های مختلفی است كه به‌منظور آشنايی عموم مردم با رشادت رزمندگان دوران دفاع مقدس و تلاش‌های آنها برای دفاع از ايران اسلامی در معرض ديد عموم مردم قرار گرفته است.


حجت‌الاسلام صفی‌ياری با اشاره به اينكه غرفه‌های اين نمايشگاه شامل كتاب‌های موضوعی عكس، پوستر، ايستگاه نقاشی، گفتمان دينی و پخش كليپ است، يادآور شد: اين نمايشگاه در دو نوبت صبح و بعدازظهر به‌‌مدت يك هفته در معرض ديد علاقه‌مندان و بازديدكنندگان است.

captcha