کد خبر: 1299606
تاریخ انتشار : ۱۵ مهر ۱۳۹۲ - ۱۲:۱۰

روحانیت در زمینه‌های دینی ـ قرآنی در کشور نقش مؤثری دارند

نماينده ولی فقيه در كهگيلويه و بويراحمد گفت اكنون روحانيت در كل كشور و در استان نقش مؤثری در همه ابعاد دینی-قرآنی و حوزه‌های علمیه دارند كه اين نقش بايد همواره پر رنگ بماند چرا كه اين قشر امين مردم هستند.








نماينده ولی فقيه در كهگيلويه و بويراحمد

آيت‌الله سيد شرف‌الدين ملك‌حسينی، نماينده ولی فقيه در كهگيلويه و بويراحمد درگفت‌وگو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه كهگيلويه ‌و بويراحمد، گفت: برای اين‌كه از سفره با بركت قرآن بهره‌مند شويم و در قيامت مورد شفاعت اين كتاب الهی قرار گيريم بايد به اهل بيت(ع) تمسك كنيم.


وی اظهار كرد: بنابراين ملبغين، تمام تلاش خود را برای اشاعه فرهنگ قرآنی و تعاليم معصومين(ع) در مدارس علميه و در سطح استان به كار خواهد گرفت.


نماينده ولی فقيه در كهگيلويه و بويراحمد بيان كرد: ارزش و اهميت پرداختن به مباحث قرآنی و در كنار آن سيره معصومين(ع) بركسی پوشيده نيست و دور ماندن از اين دو ميراث دينی سبب گمراهی انسان می‌شود.


آيت‌الله ملك‌حسينی ابراز كرد: روحانيت بايد بين طوايف و اقوام استان صلح و سازش ايجاد كنند و طلاب حوزه بايد به مسائل اخلاقی همانند امور علمی و آموزشی توجه ويژه داشته باشند، چون علم بدون اخلاق نمی‌تواند جامعه دينی را سعادتمند كند.


وی عنوان كرد: اكنون روحانيت در كل كشور و در استان نقش مؤثری در همه ابعاد دینی-قرآنی و حوزه‌های علمیه دارند كه اين نقش بايد همواره پر رنگ بماند چرا كه اين قشر امين مردم هستند.


نماينده ولی فقيه در كهگيلويه و بويراحمد خاطرنشان كرد: روحانيون در همه برهه‌ها و دوران از نهضت گرفته تا پيروزی انقلاب و بعد از آن در دفاع مقدس جان خود را ايثار ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب كرده‌اند.


آيت‌الله ملك‌حسينی تصريح كرد: اكنون مسئولان بايد وظيفه خود را در برابر اين قشر به صورت عملی نشان دهند چرا كه روحانيون از هر اقدامی برای دفاع از انقلاب و استقرار نظام كوتاهی نكردند.


وی ادامه داد: گسترش فرهنگ دينی و قرآنی با توسعه حوزه‌های علميه در استان ميسر است و ادارات و نهادهای فرهنگی بايد همه برای رفع مشكلات و گره‌های حوزه‌های علميه از خود تحرك بيشتری نشان دهند.


نماينده ولی فقيه در كهگيلويه و بويراحمد يادآور شد: تهاجم فرهنگی دشمن در قالب جنگ نرم هر روز ابعاد جديدتر و گسترده‌تری پيدا می‌كند و براين اساس مقابله با اين تهاجم از طريق توسعه فعاليت‌های فرهنگی- دينی ضروری است.

captcha