کد خبر: 1300353
تاریخ انتشار : ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۲

تربيت نسل منتظ‍‍ِر نيازمند زندگی هدفمند است

تربيت نسل منتظر نيازمند زندگی هدفمند است، زندگی هدفمند نيز بر اساس آگاهی و اطلاع از شرايط موجود رقم می‌خورد.



به گزارش خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه خراسان رضوی، زهرا اكبری، مجری برگزاری دوره‌های مهارتی موسسه دختران آسمان مشهد، 16 مهرماه در كارگاه آموزشی گام‌های موفق در تربيت كودك كه در جامعةالمصطفی(ع) العالمية واحد خواهران مشهد برگزار شد، گفت: تربيت نسل منتظر نيازمند زندگی هدفمند است که زندگی هدفمند نيز بر اساس آگاهی و اطلاع از شرايط موجود رقم می‌خورد.


وی افزود: متاسفانه در حال حاضر در جامعه و برنامه‌های توليدی صدا و سيما برخی اخلاقيات نادرست به كودكان آموزش داده می‌شود، در چنين شرايطی والدين نمی‌توانند صدا و سيما و جامعه را تصحيح كنند در صورتي كه وظيفه آنها است که در تربيت درست فرزندشان با يكديگر همفكر باشند.


اكبری با اشاره به اينكه تربيت فرزند، در گام اول مستلزم انتخاب همسر است، يادآور شد: متاسفانه مشكلی كه در حال حاضر در ايران با آن مواجه هستيم آن است كه همه خود را متخصص در تمام امور می‌دانند و نياز به حضور در هيچ دوره آموزشی را برای انتخاب همسر و تربيت فرزند احساس نمی‌كنند.


وی با بيان اينكه ارائه تجربيات شخصي مادران درباره نحوه فرزندداری به يكديگر امر بسيار نادرستی است، اظهار كرد: علاوه بر اين بانوان نبايد برای برخورد با مشكلات زندگی، نحوه رفتار خود با همسرشان را ملاك درستی قرار داده و به ديگران آموزش دهند زيرا انسان‌ها انگشتان دستشان با يكديگر تفاوت دارد لذا در احساس و طرز تفكر نيز همين‌گونه هستند.


مجری برگزاری دوره‌های مهارتی موسسه دختران آسمان مشهد با اشاره به روايتی از نبی مكرم اسلام(ص) گفت: درباره حق پدر و مادر از ايشان سوال شد، فرمودند: «حق مادر، حق مادر، حق مادر پس از آن حق پدر»، اين روايت نشان می‌دهد در تربيت و شكل‌دهی به آينده كودكان مادران نقش بسيار مهمی دارند زيرا پدران وقت بيشتر خود را در بيرون خانه سپری می‌كنند.


وی ادامه داد: تربيت نسل صالح امر بسيار مهمی در زندگی مسلمانان است زيرا اگر نسل صالحی تربيت كنيم، تا 70 نسل بعد از آن برای والدين هدايايی فرستاده می‌شود اما اگر تربيت نادرستی صورت گيرد، والدين بايد در آخرت پاسخگوی اشتباهات فرزندان باشند.


اكبری با تاكيد بر اينكه دليل عدم موفقيت ما، در مسائل تربيتی اين است كه فعاليت‌های تربيتی ما ريشه نادرست و ناقصی دارد، تصريح كرد: پيامبر اكرم(ص) فرمودند: «دعوت كننده مردم باشيد به امور دين نه با زبانتان بلكه با عملتان»، از همين رو والدين نيز بايد درستی رفتار را در وجود خود داشته باشند نه اينكه صرفا امر و نهی كنند.


وی خاطر نشان كرد: برای اينكه تربيت فرزندانمان درست باشد بايد ابتدا به راهكارهای رفع مشكلات اخلاقی خود توجه كنيم و پس از آن رفتار درست را به فرزندان آموزش دهيم.


اكبری تاكيد كرد: بايد با تمام توان، با انرژی بالا و روحيه شاد و با نشاط در محيط خانواده رفتار كنيم و از راهكارهای تربيت درست استفاده كنيم تا نسل بعدی نسل منتظر حقيقی باشد.

captcha