کد خبر: 1301866
تاریخ انتشار : ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۲
با محوريت‌ مبانی منابع شيعه؛

دوره تكميلی «شيعه‌شناسی» در اراك آغاز شد

مدير داخلی مؤسسه اصحاب الثقلين اراك از برگزاری دوره تكميلی شيعه‌شناسی به همت اين مؤسسه خبر داد.









معصومه نعمتی، مدير داخلی مؤسسه اصحاب‌الثقلين اراك در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بين‌المللی قرآن(ايكنا) شعبه مركزی، گفت: برگزاری دوره شيعه شناسی با وجود فرق نوظهور از جمله فعاليت‌هايی است كه برای شناخت شيعه واقعی بايد انجام داد و اين مؤسسه در راستای تبيين اهداف و محوريت‌ شيعه اقدام به برگزاری اين دوره كرده است كه اميد است مثمرثمر باشد.


وی با اشاره به برگزاری دوره تكميلی شيعه‌شناسی، اضافه كرد: دوره مقدماتی اين دوره سال گذشته با حضور 400 داوطلب برگزار شد كه پس از برگزاری آزمون كتبی و مصاحبه 100 نفر به دوره تكميلی راه يافتند.


نعمتی با بيان اينكه اين دوره آموزشی از 25 مهرماه جاری آغاز شده است، ابراز كرد: اين دوره تا اسفندماه امسال ادامه خواهد داشت و شركت‌كنندگان از اساتيد مجرب و به نام اين رشته بهره‌مند خواهند برد.


وی در ادامه افزود: اين دوره آموزشی با محوريت‌ مبانی منابع شيعه، شرح زيارت جامعه كبيره، گفتمان سياسی و مباحث حكومتی و جريان‌شناسی تدوين شده است.


نعمتی اضافه كرد: دكتر غلامعلی، خسروپناه، اميری و مدرسان برتر حوزه و دانشگاه تهران و قم موضوعات مورد نظر را براي شركت‌كنندگان تبيين و بررسي مي‌كنند.


اين مقام مسئول در پايان، ابراز كرد: اين دوره آموزشی مانند دوره مقدماتی در دو گروه بانوان و آقايان جمعه‌ها در محل ستاد احياي امر به معروف و نهي از منكر استان مركزي برگزار می‌شود.

captcha