کد خبر: 1311215
تاریخ انتشار : ۱۴ آبان ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۱
فتاحی:

همسویی با اهداف قیام عاشورا لازمه عزاداری‌ها در ماه محرم است

گروه اجتماعی: رعایت اخلاص در عمل و توجه به رضای پروردگار در عزاداری‌ها و توجه به همسویی با اهداف قیام عاشورا لازمه عزاداری‌ها در ماه محرم است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) شعبه فارس، پرویز فتاحی، سرپرست فرمانداری آباده شامگاه دیروز دوشنبه، 13 آبان‌ماه در نشست هماهنگی جهت اولین تجمع بزرگ عزاداران حسینی در این شهرستان که به ریاست فتاحی و با حضور صفی‌قلی، بخشدار مرکزی، حجت‌الاسلام کاظم دشت‌آبادی، رئیس اداره تبلیغات اسلامی و فرماندهان نظامی و انتظامی در محل فرمانداری برگزار شد، گفت: رعایت اخلاص در عمل و توجه به رضای پروردگار در عزاداری‌ها و توجه به همسویی با اهداف قیام عاشورا لازمه عزاداری‌ها در ماه محرم است.



وی تصریح کرد: همه ما موظف هستیم مراقبت کنیم که در عزاداری‌های ایام محرم از مسیر و اهداف قیام عاشورا جدا نشویم و همان‌گونه که امام حسین(ع) فرمود «احیای سنت حضرت رسول‌الله (ص)، به پا داشتن نماز و اجرای امر به معروف ونهی از منکر از اهداف قیام عاشورا است» و همه ما به‌عنوان پیروان  آن حضرت بایستی این مهم را درنظر داشته باشیم.



فتاحی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: در شهرستان آباده هیئت‌های مذهبی فعالیت خوب و گسترده‌ای را در ایام و مناسبت‌های مذهبی دارند، اما می‌طلبد که با هماهنگی و برنامه‌ریزی بیشتر در جهت غنی‌سازی و اشاعه فرهنگ اسلامی تلاش کنیم.



سرپرست فرمانداری آباده هدف از تجمع بزرگ عزاداران حسینی در شهر آباده را ایجاد وحدت و همدلی میان هیئت‌های مذهبی و تمام گروه‌های فرهنگی ـ مذهبی فعال و همچنین تأثیرگذاری بیشتر اعلام کرد و گفت: بایستی همه دستگاه‌ها در برگزاری این تجمع بزرگ همکاری کنند.



گفتنی است؛ اولین تجمع بزرگ عزاداران حسینی روز سه‌شنبه، 21 آبان‌ماه مصادف با هشتم محرم ساعت 15 در میدان ولی‌عصر(عج) شهر آباده با حضور سخنرانان و مداحان کشوری برگزار می‌شود.

captcha