کد خبر: 1315168
تاریخ انتشار : ۱۹ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۲

همایش امر به معروف و نهی از منکر در بهار برگزار شد

گروه اجتماعی: همایش امر به معروف و نهی از منکر با حضور امام جمعه بهار، مدیران و کارشناسان دستگاه‌های اجرایی این شهرستان دیروز، 18 آبان‌‌ در محل مدیریت آموزش و پرورش این شهرستان ‌برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، حجت‌الاسلام حاتم‌نیا، امام جمعه بهار دیروز، 18 آبان‌‌ در همایش امر به معروف و نهی از منکر گفت: امر به معروف و نهی از منکر به‌معنی شکستن عزت نفس افراد نیست و هدف آن اصلاح است، و بهترین معروفی که نسبت به آن باید اهتمام بورزیم، نماز است.
وی افزود: معروف و منکر برگرفته از فطرت انسان‌هاست و در صورت عدم رعایت این فریضه بسیاری از ناهنجاری‌ها در جامعه به‌وجود می‌آید و انضباط اجتماعی نیز مخدوش می‌شود این فریضه باید از مسئولان آغاز و آنها باید آمر به معروف و ناهی از منکر باشند.
حجت‌الاسلام حاتم‌نیا گفت: امر به معروف و نهی از منکر برای سالم‌سازی جامعه در تمام حوزه‌ها است، و همگان باید بدانند که این امر جنبه پیشگیری دارد، اگر چهره‌های شاخص اجتماع به امر به معروف و نهی از منکر روی آورند در برقراری سلامت اجتماعی موفق هستیم.
وی بیان کرد: یکی از مهم‌ترین هدف قیام امام حسین‌(ع) احیای امر به معروف و نهی از منکر است بنابراین همه ما باید در راستای گسترش این فرهنگ حسینی تلاش کنیم، همچنین امر به معروف و نهی از منکر از جمله مسائل مهمی است  که در آیات و روایات متعدد به آن اشاره شده و احیای این فریضه پیروی از انبیا و سیره ائمه اطهار(ع) است.
امام جمعه بهار ابراز کرد: اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه وظیفه هر فرد مسلمانی بوده، بنابراین واجب است در هر شرایط زمانی و مکانی برای حراست از احکام الهی نسبت به احیای این فریضه واجب اقدام کنیم.

captcha