کد خبر: 1317228
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۷

نماز ظهر عاشورا در بقاع متبرکه فارس اقامه می‌شود

گروه اجتماعی: مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس از برپایی نماز ظهر عاشورا در بقاع متبرکه سراسر استان ‌خبر داد و گفت: نماز ظهر عاشورا در استان فارس باید با صلابت هرچه بیشتر برگزار شود تا در خور شأن سومین حرم اهل بیت(ع) باشد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام و المسلمین سیداسماعیل حسینی‌مقدم، مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس امروز سه‌شنبه، 21 آبان‌‌ در جمع خبرنگاران از برپایی نماز ظهر عاشورا در بقاع متبرکه سراسر استان خبر داد و گفت: برپایی عزاداری برای سرور و سالار شهیدان از مهم‌ترین دغدغه‌های دوست‌داران خاندان پیامبر اکرم(ص) است و این مهم بدون توجه به نماز مورد قبول خداوند متعال و اهل بیت(ع) قرار نمی‌گیرد.



وی با تصریح اینکه یکی از ارکان مهم ویژه‌برنامه بصیرت عاشورایی اقامه باشکوه نماز ظهر عاشورا است، افزود: در این روز الهی بقاع متبرکه سراسر استان فارس آماده برگزاری نماز جماعت عزاداران اباعبدالله الحسین(ع) است و نماز ظهر عاشورا باید با حضور همه عزاداران و دسته‌‌های سینه‌زنی و تمامی مردم ولایت‌مدار فارس با صلابت هرچه بیشتر برگزار شود تا درخور شأن سومین حرم اهل بیت(ع) باشد.



حجت‌الاسلام حسینی‌مقدم با اشاره به برگزاری نماز ظهر عاشورا در بقاع متبرکه شاخص استان فارس، عنوان کرد: در بقاع متبرکه شهرستان شیراز از جمله حرم مطهر امامزادگان سیدعلاءالدین حسین(ع)، علی‌بن حمزه(ع)، سیدابراهیم(ع) واقع در بلوار سیبویه، سیدمحمد(ع) محله پدونک، سیدمحمد(ع) قصرالدشت، شاه‌قیس(ع)، شاه‌منظر(ع)، سیدحسن(ع) محله کفترک، سیدتاج‌الدین‌غریب(ع)، شاه‌ داعی‌الی‌الله(ع)، سیدمیرآخر(ع)، سیدصادق(ع) مهدی‌آباد، سیدعقیل(ع) خرامه، قدمگاه حضرت عباس(ع)، ابوالوفاء(ع)، سیدمحمد(ع) دهپیاله، سیدمحمد(ع) صغاد و نظرگاه خضرنبی(ع) نماز ظهر و عصر به جماعت برگزار می‌شود.



مدیرکل اوقاف و امور خیریه فارس افزود: در شهرستان‌ها نیز حرم مطهر امامزاده حسن و حسین(ع) و مسجد جامع کبیر نی‌ریز، امامزاده نجم‌الدین(ع) قائمیه، امامزاده شاه‌ابوالحسن ممسنی، امامزادگان احمد و جعفر(ع) آباده، سیدحسین(ع) کازرون، سیدمحمد مرتضی(ع) بوانات، سید تاج‌الدین‌ محمد(ع) قیر و کارزین، امامزاده پیرمراد(ع) و سید شمس‌الدین محمد(ع) استهبان، سید علاءالدین حسین(ع) داراب و زرین‌دشت، امامزاده حسین(ع) مرودشت، سیدحسین(ع) فیروزآباد، بقعه متبرکه شیخ‌عبدالله انصاری گراش، امامزاده گنبدسبز(ع) لارستان، امامزاده حسین(ع) جهرم، امامزاده شاه‌فرج‌الله(ع) لامرد و مسجد اهل بیت(ع) و امامزاده شاه‌سردار(ع) شهرستان خنج میزبان برگزاری نماز پرشکوه ظهر عاشورا هستند.



حجت‌الاسلام حسینی‌مقدم با اشاره به اهمیت نماز در قیام امام حسین(ع)، خاطرنشان کرد: عاشورا یوم‌الله است و نماز ظهر عاشورا نیز باید الهی برگزار شود و عاشقان مخلص امام حسین(ع) در سراسر استان که با همه خلوص و دلدادگی‌هایشان در عزاداری‌ها شرکت می‌کنند، به این نکته بسیار اساسی و حساس توجه کنند و همگان نماز ظهر عاشورا را به جماعت اقامه کنند.

captcha