کد خبر: 1317304
تاریخ انتشار : ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۹
همزمان با سالروز آزادسازی سوسنگرد؛

4 کتاب با موضوع دفاع مقدس در لرستان رونمایی می‌شود

گروه اندیشه: چهار کتاب با موضوع دفاع مقدس همزمان با سالروز آزادسازی سوسنگرد در لرستان رونمایی می‌شود.


ناصر فرید، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان لرستان رد گفت وگو با خبرگزار یین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، با اشاره به برگزاری همایش بزرگداشت سوسنگرد، گفت: این همایش یک‌شنبه، 26 آبان همزمان با سالروز آزادسازی سوسنگرد در خرم‌آ‌باد برگزار می‌شود.



وی با بیان اینکه امنیت و آرامش امروز جامعه ما مدیون خون پاک شهداست که باید یاد و خاطره همه آنها گرامی ‌داشته شود، اظهار کرد:همچنین به مناسبت بزرگداشت آزادسازی سوسنگرد نمایشگاه آثار تجسمی دفاع مقدس با موضوع سوسنگرد در نگارخانه اداره فرهنگ و ارشاد خرم‌آباد به مدت یک هفته برپا می‌شود.



فرید در ادامه از رونمایی چهار کتاب دفاع مقدس همزمان با سالروز آزادسازی سوسنگرد خبر داد و گفت: از چهار کتاب دفاع مقدس از زندگی سرداران شهید جلال ابراهیمی، احمدمیرصفی، درویشعلی شکارچی، عبدالحسین کردی و ... رونمایی می‌شود.



مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس استان لرستان سرکشی به خانواده معظم شهدای سوسنگرد توسط اعضای ستاد، فراخوان مسابقه انشا در مدارس استان، به صدا درآمدن زنگ حماسه در یکی از مدارس استان به صورت نمادین با حضور راوی دفاع مقدس و مسئولان استان، ایجاد تبلیغات محیطی توسط شهرداری‌ها، دعوت از یادگاران 8 سال دفاع مقدس در برنامه‌های مختلف صداوسیما را از دیگر برنامه‌های بزرگداشت آزادسازی سوسنگرد در استان لرستان اعلام کرد.

captcha