کد خبر: 1318597
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷
آیت‌الله ایمانی تأکید کرد:

ضرورت احیای ارزش‌ها در دانشگاه‌های کشور

گروه اجتماعی:‌ نماینده ولی فقیه در استان فارس خواستار احیای ارزش‌ها در دانشگاه‌های کشور شد و تأکید کرد: باید مبنای مسائل معنوی و ارزش‌ها را در دانشگاه‌ها تقویت کنیم تا شاهد برخی ناهنجاری‌ها که در برخی دانشگاه‌ها از قدیم وجود داشته، نباشیم.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، آیت‌الله اسدالله ایمانی، نماینده ولی فقیه در استان فارس امروز یکشنبه، 26 آبان‌‌ در دیدار با سعید مظلومیان،‌ رئیس دانشگاه پیام‌ نور فارس خواستار احیای ارزش‌ها در دانشگاه‌های کشور شد و تأکید کرد: باید مبنای مسائل معنوی و ارزش‌ها را در دانشگاه‌ها تقویت کنیم تا شاهد برخی ناهنجاری‌ها که در برخی دانشگاه‌ها از قدیم وجود داشته، نباشیم.



نماینده مردم فارس در مجلس خبرگان رهبری گفت: گسترش کمی دانشگاه پیام‌ نور یک فرصت استثنائی برای جامعه ماست که اگر به آن توجه لازم نشود تبدیل به یک تهدید می‌شود.

وی افزود: دانشگاه پیام‌ نور به‌عنوان دانشگاهی جوان که توانست جمعیت عظیمی از دانشجویان را به خود اختصاص داده و در عرصه تولید علم نیز موفقیت‌های خوبی کسب کند، برای نظام و مسئولان این دانشگاه، مایه مباهات و افتخار است.

آیت‌الله ایمانی تأکید کرد: در کنار توسعه کمی باید به کیفیت نیز توجه کنیم تا فارغ‌التحصیلانی اثرگذار در زندگی و بخش‌های مختلف نظام، از دانشگاه خارج شوند.

امام جمعه شیراز تصریح کرد: توجه به کیفیت و حرکت گسترده عمقی و کیفی دانشگاه یک فریضه و وظیفه است که در این خصوص لازم است در کنار توسعه کمی، یک حرکت عمقی و کیفی نسبت به دانشجویان و اساتید صورت گیرد که بالابردن سطح علمی اساتید، ایجاد زمینه تحصیلات ضمن خدمت و فراهم کردن شرایط فرصت‌های مطالعاتی اساتید برای این امر مهم، می‌تواند به اجرا درآید.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به سرعت ارتباطات، تازه‌های علم فراوان است که باید دانشمندان و اساتید به روز بوده و از آخرین تحولات علمی دنیا باخبر باشند و بتوانند مطالعات لازم را داشته باشند تا از قافله علم عقب نمانند چرا‌که یک ساعت بدون برنامه بودن موجب عقب افتادن علمی فرد می‌شود.

آیت‌الله ایمانی افزود: تمام دانش و علم و دستاوردهای بشری مقدمه‌ای برای ساختن انسان و تربیت اوست و اگر علم در خدمت تعالی انسان نباشد، آن علم در اختیار نااهل قرار گرفته و نتیجه‌ای دربرندارد.



وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ایام سوگواری شهادت امام حسین(ع) گفت:‌ حادثه عاشورا معلول بی‌بصیرتی خواص و دانشمندان آن زمان بوده است که اگر به تعهد انسانی و الهی پایبند بودند این مشکلات برای جامعه بشری به‌وجود نمی‌آوردند.

captcha