کد خبر: 1318598
تاریخ انتشار : ۲۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۳:۵۷

مازندرانی‌ها 1700 واحد مسکونی در مناطق جنگ‌زده سوسنگرد بازسازی کردند

گروه اجتماعی: مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران از احداث یک هزار و700 بنا در بازسازی مناطق جنگ‌زده شهر سوسنگرد خبر داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از مازندران، منصورعلی زارعی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس مازندران، امروز یکشنبه 26 آبان ماه 92 همزمان با بزرگداشت سالروز آزادسازی سوسنگرد قهرمان، گفت: مردم مازندران در جریان بازسازی مناطق جنگ زده شهر سوسنگرد حدود یک‌هزار و 700 واحد مسکونی را بازسازی کرد که این اقدام سند پر افتخاری بر پیشانی استان لاله خیز مازندران است.



وی با اشاره به اینکه، شهدای دفاع مقدس ادامه دهنده راه شهدای کربلا هستند، افزود: اهمیت آزادسازی سوسنگرد در تاریخ هشت سال دفاع مقدس کمتر از آزادسازی خرمشهر نبود.



زارعی با اشاره به اهمیت استراتژیک سوسنگرد در دسترسی دشمن به اهواز اظهار کرد: اشغال سوسنگرد بخش مهمی از اهداف دشمن در تجاوز به خاک عزیزمان را محقق می کرد.



وی افزود: نقش مقام معظم رهبری که نماینده وقت امام(ره) در شورای عالی دفاع بود و حضور شهید چمران را در عملیات سوسنگرد بسیار بی بدیل و تاثیرگذار دانست و افزود: دشمن در روز 6 مهرماه سوسنگرد را اشغال کرد که در مرحله اول، شهر با مقاومت نیروهای مردمی آزاد و دشمن در اطراف سوسنگرد مستقر شد.



زارعی عنوان کرد: دشمن 23 آبان‌ماه 1359 بار دیگر با تمام قوا به سوسنگرد حمله کرد که در این مرحله نیز نقش مقام معظم رهبری و شهید چمران در آزادسازی این شهر بسیار تاثیرگذار بود.



وی با اشاره به نامه مقام معظم رهبری همچنین شهید چمران به فرمانده لشگر 92 زرهی مبنی بر لزوم حضور در عملیات آزادسازی سوسنگرد، ادامه داد: آزادسازی سوسنگرد زمینه پیدایش عملیات طریق القدس و آزادسازی بستان بود.



گفتنی است: صبح امروز  مسئولین، مدیران کل دستگاه‌های اجرایی استان در ستاد بزرگداشت آزادسازی سوسنگرد با حضور در پارک موزه دفاع مقدس مازندران به ساحت مقدس هشت شهید گمنام ادای احترام کردند.

captcha