کد خبر: 1319190
تاریخ انتشار : ۲۷ آبان ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۰
ویژه حافظان کل قرآن؛

طرح جامع دوره تربیت معلم قرآن در فارس برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول آموزش مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) از اجرای طرح جامع دوره تربیت معلم قرآن ویژه حافظان کل قرآن خبر داد و گفت: این طرح در آذرماه سال جاری در این مؤسسه اجرا می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، خدیجه شاهسونی، مسئول آموزش مؤسسه قرآنی بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) امروز دوشنبه، 27 آبان‌ در جمع خبرنگاران از برگزاری طرح جامع دوره تربیت معلم قرآن کریم ویژه حافظان کل قرآن در آذرماه سال جاری خبر داد.



وی افزود: برگزاری طرح جامع دوره تربیت معلم قرآن کریم ویژه حافظان کل قرآن، یکی از برنامه‌های شاخص این مؤسسه در آذرماه‌ است که در حال حاضر ثبت‌ نام از علاقه‌مندان برای حضور در این دوره در حال انجام است.

شاهسونی تصریح کرد: با توجه به اهمیت آموزش مباحث تخصصی در حوزه قرآن کریم به مربیان و قرآن‌آموزان و همچنین لزوم توجه به روش‌های جدید در آموزش حفظ آیات کلام وحی به اقشار مختلف جامعه، مؤسسه بیت‌الاحزان درنظر دارد تا دوره‌هایی را در همین راستا برگزار کند.

این کارشناس قرآنی با اشاره به این‌که شرایط ویژه‌ای برای شرکت‌کنندگان در این دوره تربیت مربی درنظر گرفته شده است، ابراز کرد: حفظ کل قرآن کریم قرآن کریم و همچنین دارا بودن مدرک تحصیلی دیپلم و بالاتر، گذراندن دوره ترجمه و مفاهیم 3،2،1 مهم‌ترین شرایطی است که شرکت‌کنندگان در این دوره باید دارا باشند.

این حافظ قرآن بیان کرد: این دوره تربیت معلم ویژه حافظان کل قرآن کریم خواهر و برادر علاقه‌مند به مربی‌گری قرآن کریم برگزار شده و ظرفیتی معادل 100 نفر برای آن تعریف شده است.

وی با بیان اینکه مهلت ثبت‌ نام در این دوره تربیت معلم تا 25 آبان‌ماه است، اظهار کرد: افرادی که حائز شرایط شرکت در این دوره تربیت معلم باشند، 30 آبانماه در مصاحبه ورودی پذیرفته شوند، می‌توانند از دوم تا 21 آذرماه امسال به مدت 20 روز در کلاس‌های آن شرکت کنند.

وی همچنین در پایان یادآور شد: اساتید این دوره تربیت معلم از اساتید برجسته مؤسسه بوده و در پایان برگزاری دوره نیز مدارک معتبر از سوی مؤسسه بیت‌الاحزان حضرت زهرا(س) به آنان اعطا می‌شود.

captcha