کد خبر: 1321943
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۶

«در امتداد عاشورا» در مرودشت برگزار شد

گروه هنر:‌ مراسم شب شعر «در امتداد عاشورا» با محوریت ابعاد شخصیتی حضرت ابالفضل(ع) و حضرت علی اکبر(ع) و با اجرای شاعرانی از مرودشت و دیگر شهرستان‌های فارس، در مرودشت برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، مراسم شب شعر «در امتداد عاشورا» با محوریت ابعاد شخصیتی حضرت ابالفضل(ع) و حضرت علی اکبر(ع) و با اجرای شاعرانی از مرودشت و دیگر شهرستان‌های فارس، شامگاه شنبه، دوم آذر در مرودشت برگزار شد.



این مراسم به همت کانون بسیج هنرمندان و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهرستان مرودشت و با حضور جمعی از مسئولان شهرستان مرودشت، در تالار مهر این شهرستان برگزار و غلامرضا کافی و همسر وی پروانه نجاتی، از شاعران ارزشمند ادبیات پایداری، به اجرای اشعار خود پرداختند و در ادامه کرامت‌الله امیری، شاعر پیشکسوت مرودشتی نیز قطاتی از اشعار خود را قرائت کرد.



حجت‌الاسلام غفوری میبدی، امام جمعه شهرستان مرودشت، شاعر افتخاری این برنامه بود، که شعری در وصف واقعه عاشورا و مصائب آن، قرائت کرد.



سپس هادی فردوسی از سروستان، مصیب جعفری از شیراز، حبیب‌الله زارعی، خلیفه و خانم‌ها رزمیان و فرهادپور از شهرستان مرودشت، به اجرای برنامه‌های خود پرداختند.



این مراسم شب شعر، با اجرای قطعه شعر زیبای محمدجواد تهرانی نوبندگانی شاعر اهل فسا، به پایان رسید و در پایان هدایای به رسم یادبود، به شاعران اهدا شد.

captcha