کد خبر: 1321969
تاریخ انتشار : ۰۳ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۳
فرماندار مرودشت عنوان کرد:

قیام امام حسین(ع)؛ تنها شیوه نهیب به افکار جامعه/ حماسه و مصیبت دو رکن اصلی عاشوراست

گروه اجتماعی: قیام امام حسین(ع) تنها شیوه ممکن برای نهیب به افکار و وجدان همیشگی جامعه است و هیچ شیوه‌ای جز آن نمی‌توانست جامعه را برای حق‌طلبی و عزتمندی خود پاسخ‌گو کند و حماسه و مصیبت دو رکن اصلی عاشوراست.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیدیدالله حسینی، فرماندار مرودشت امروز یکشنبه، سوم آذر در نشست شورای اداری این شهرستان گفت: ماه محرم یک فرصت بزرگ معنوی و حماسی است که هر ساله در این ایام الگوهای فکری و رفتاری امام حسین(ع) و شهیدان در رکابش در ویترین عاشورا عرضه می‌شود.



وی از اقدام اباعبدالله‌ الحسین(ع) به‌عنوان تنها شیوه ممکن برای نهیب به افکار و وجدان همیشگی جامعه یاد کرد و گفت: هیچ شیوه‌ای جز آنچه سیدالشهدا(ع) برای نهضت عاشورا انجام داد نمی‌توانست جامعه آن روز، حال و آینده را برای حق‌طلبی و عزتمندی خود پاسخگو کند که در واقع این قیام هزینه امر به معروف و نهی از منکر بود.



فرماندار مرودشت از حماسه و مصیبت به‌عنوان دو رکن اصلی از نهضت عاشورا یاد کرد که با یکدیگر پیام دین‌مداری و آزادی‌خواهی را به ارمغان آورده است.



حسینی با بیان اینکه انقلاب اسلامی به‌عنوان دستاورد ممتاز نهضت حسینی است، به هفته بسیج اشاره کرد و گفت:‌ ذات انقلاب اسلامی که تهدیدکننده بساط سلطه و ظلم مستکبران عالم بود موجودیت بسیج را در راستای استراتژی دفاع همه‌ جانبه امام اقتضا می‌کرد زیرا گستره شعارها و آرمان‌های نهضت امام خمینی(ره) جهانی بود.



رئیس شورای اداری شهرستان مرودشت از بسیج به‌عنوان فرمول دفاع همه‌ جانبه از انقلاب اسلامی یاد کرد و گفت: بسیج به‌عنوان بدنه فعال ملت در صحنه دفاع از انقلاب اسلامی عامل اساسی در حفظ امنیت ملی بوده که در آشکارترین تهدید ملی یعنی دفاع مقدس به‌عنوان یک تجربه موفق امروز الگوی دفاع از منافع ملی در سایر کشورها است، به همین جهت تمام مسئولان در ادارات باید در این هفته ضمن تجلیل از بسیجیان خود یاد و نام حماسه‌آفرینان بسیجی را گرامی بدارند.



وی از نقش هیئت‌های مذهبی، روحانیت معظم، مردم شهرستان، مداحان، اصحاب رسانه و تمام کسانی‌که با حضور شورآفرین خود زمینه برگزاری عزاداری ماه محرم به‌ویژه تاسوعا و عاشورا را فراهم کردند تشکر و از نیروهای انتظامی به‌عنوان برگزارکنندگان باشکوه نظم و آرامش تقدیر کرد.

captcha