کد خبر: 1322584
تاریخ انتشار : ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۵۳
حجت‌الاسلام درویش‌پور بیان کرد:

لزوم توجه به طرح‌های جایگزینی در مباحث فرهنگی

گروه اجتماعی: دبیر ستاد اقامه نماز لرستان با تأکید بر لزوم توجه به طرح جایگزینی در مسائل فرهنگی گفت: لازمه ترویج و نهادینه کردن مباحث فرهنگی در جامعه مانند حجاب و عفاف، ورود کارشناسان، روان‌شناسان و جامعه شناسان خبره در این حیطه است.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، حجت‌الاسلام عابدین درویش‌پور، دبیر ستاد اقامه نماز استان لرستان امروز، چهارم آذر در همایش چهارگانه کمیته امداد که در سالن اجتماعات ستاد اقامه نماز استان لرستان برگزار شد، در رابطه با جایگاه والای زن در اسلام، گفت: به فرموده امام رضا(ع) خداوند نسبت به دختران مهربان‌تر از پسران است و پیامبراکرم(ص) همیشه بر لزوم احترام به دختران تاکید می‌کردند، لذا این ارزش و مقام حکم می‌کند که نگاه جنسیتی و ابزارگونه به ایشان جلوگیری شود.



وی با اشاره به اینکه حجاب و عفاف صرفاً به زنان اختصاص ندارد، خاطرنشان کرد: فلسفه حجاب و عفاف فراگیر کردن حضور سالم زن در جامعه است به‌طوری‌که انسانیت، محوریت تعاملات اجتماعی قرار بگیرد و از زیاده‌خواهی‌های افراد جلوگیری شود کمااینکه بسیاری از آسیب‌ها و ناهنجاری‌های موجود در جوامع غربی نشات گرفته از نادیده گرفتن این مهم در جامعه است.



حجت‌الاسلام درویش‌پور ضمن تأکید بر لزوم توجه به طرح جایگزینی در مسائل فرهنگی تصریح کرد: لازمه ترویج و نهادینه کردن مباحث فرهنگی در جامعه مانند حجاب و عفاف، ورود کارشناسان، روان‌شناسان و جامعه شناسان خبره در این حیطه است، به‌طوری‌که با شناخت صحیح از نیازهای جامعه وقتی اموری را نامطلوب تلقی می‌کنند یا به حذف پارامترهایی در جامعه اصرار دارند به راه‌کارها و جایگزین‌های مناسب آن نیز بیندیشند و از انجام برنامه‌های کلیشه‌ای و سطحی پرهیز کنند.



دبیر ستاد اقامه نماز استان لرستان با اشاره به اهمیت نماز به عنوان یکی از محورهای مهم این همایش، اذعان کرد: نماز نردبانی است که انسان زمینی را به خدا می‌رساند و زیارت‌نامه‌‌ای است که خداوند متعال هر روز در آن انسان را فرا می‌خواند، نماز به تعبیر قرآن انسان را از منکر و فحشا بازمی‌دارد.



درویش‌پور ادامه داد: نماز انسان را معصوم نمی‌کند ولی از پیشرفت گناه در وجود انسان و ارتکاب گناهان کبیره جلوگیری می‌کند لذا اگر به کانون‌های اصلاح و تربیت سری بزنیم یک عامل اشتراک که بین تمام افراد وجود دارد بی‌توجهی، سبک شمردن و یا ترک عمدی نماز است.

captcha