کد خبر: 1325625
تاریخ انتشار : ۰۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۸

نهادینه شدن فرهنگ نماز در جامعه، فضای غفلت را از بین می‌برد

گروه اجتماعی: مدیرکل آموزش و پرورش استان البرز گفت: نماز بهترین سنگر برای مقابله تهاجم فرهنگی دشمنان است زیرا نهادینه شدن فرهنگ نماز واقعی در جامعه فضای غفلت را از بین می‌برد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از البرز، خسرو ساکی، مدیرکل آموزش پرورش استان البرز 9 آذر، در هفدهمین همایش «کوثر و ولایت» ضمن اشاره به جایگاه نماز در متون اسلامی، اظهار کرد: در فرهنگ انسان‌ساز اسلام نماز به‌عنوان ستون دین و معراج مؤمن معرفی شده است و امامان و بزرگان دین همواره مؤمنان را به خواندن نماز تشویق می‌کردند.



وی افزود: ترویج و توسعه نماز یکی از نشانه‌های حکومت صالحان محسوب می‌شود چرا‌که خواندن نماز اخلاق حسنه را در میان مردم گسترش می‌دهد و زمینه انجام اعمال صالح را فراهم می‌کند.



این مقام مسئول خاطرنشان کرد: والدین و مربیان آموزشی بدانند که اگر بخواهیم به‌عنوان یک جامعه اسلامی زیر چتر دین حرکت کنیم و متولی امور دینی باشیم، باید اقامه نماز را در میان اقشار مختلف جامعه به‌خصوص نوجوانان ترویج کنیم.



وی در ادامه به تهاجم فرهنگی دشمنان اشاره کرد و گفت: نماز بهترین سنگر برای مقابله تهاجم فرهنگی دشمنان است زیرا نهادینه شدن فرهنگ نماز واقعی در جامعه فضای غفلت را از بین می‌برد.



مدیر‌کل آموزش و پرورش استان البرز ابراز کرد: نماز یکی از عناصر بنیادی و اساسی جامعه اسلامی به‌منظور ریشه‌کن کردن کفر و فرهنگ بیگانه و از تعلیمات مهم زیربنایی اسلام و یکی از ارزش‌های اخلاقی، معنوی و اجتماعی این مکتب آسمانی است.



ساکی در پایان سخنان خود بر ضرورت نهادینه شدن فرهنگ نماز و قرآن از سوی روحانیان تأکید کرد و گفت: روحانیون باید با زبان گویا و مطالعات دقیق در راستای تقویت اعتقادات دینی مردم به‌ویژه جوانان گام‌های ارزنده‌ای بردارند و آنها را با مفاهیم عالیه قرآن آشنا و به‌سمت اقامه نماز تشویق کنند.

captcha