کد خبر: 1329765
تاریخ انتشار : ۱۲ آذر ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۶

تمدید مهلت ارسال آثار به مسابقه «طراحی المان پارک موزه دفاع مقدس مازندارن»

گروه هنر: مدیرکل حفظ آثار و نشرارزش‌های دفاع مقدس مازندران از تمدید مهلت ارسال آثار به مسابقه طراحی المان پارک موزه دفاع مقدس مازندران تا 25 دی‌ خبر داد.

منصورعلی زارعی، مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قران(ایکنا) از مازندران، با اشاره به تمدید مهلت ارسال آثار طراحی المان پارک موزه دفاع مقدس مازندران، گفت: مهلت ارسال آثار تا پایان وقت اداری تا روز چهارشنبه، 25 دی‌ ماه سال‌جاری تمدید شد.

وی افزود: کلیه طرح‌ها و نقشه‌های طرح معماری بدون ذکر نام و مشخصات طراح یا گروه‌های طراحی حداکثر در سه شیت 70*50 قابل پذیرش می‌باشد.

زارعی تصریح کرد: ایده و تفکر حاکم بر طراحی باید تا حد امکان به وسیله تصاویر و نقشه های لازم به طور کامل و شفاف بیان شود.

وی با تأکید به اینکه مبانی نظری و شرح ایده‌های طراحی باید در قالب یک متن در فرم برگA4 و به طور جداگانه ارائه شود، افزود: قابلیت اجرایی طرح از نکات ضروری به شمار آمده و نقشه‌های جزئیات در شیت‌های جداگانه ارائه شود.

مدیر کل حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران با اشاره به اینکه هیئت داوران در انتخاب یا عدم انتخاب نفرات اول تا سوم مختار می باشند، اظهار کرد: نفر اول مسابقه می‌بایست نسبت به تهیه و تکمیل نقشه‌های اجرایی (فاز دوم) پروژه مطابق نظر کارفرما اقدام نماید.

وی با بیان اینکه، در طراحی المان باید جنس مواد و مصالح طرح کاملاً مشخص شود، افزود: زمان اعلام نتایج داوری و معرفی هیات داوران متعاقباً در سایتdefamoze.blogfa.com درج می‌شود.

زارعی خاطرنشان کرد: نگاه ما در ساخت پارک موزه دفاع مقدس با نگاه در ساخت دیگر موزه ها که گردشگری است، فرق دارد، زیرا که نگاه ما نگاه محتوایی، فرهنگی، دینی و دفاع مقدسی است و در واقع می‌خواهیم یک موضوع فرهنگی بزرگ را به نمایش بگذاریم.

وی از پارک موزه دفاع مقدس مازندران به عنوان بزرگ ترین پارک موزه فرهنگی یاد کرد و افزود: پارک موزه دفاع مقدس مازندران در عرصه ای به مساحت حدود 80 هکتار با طرح توسعه حدود 100 هکتار در حال ساخت است که تا کنون 20 درصد پیشرفت داشته است.

captcha