کد خبر: 1334401
تاریخ انتشار : ۱۶ آذر ۱۳۹۲ - ۱۵:۲۴

آثار هنرمندان خطاط همدانی با مضامین قرآن منتشر می‌شود

گروه هنر: آثار هنرمندان همدانی در خوشنویسی و تذهیب در رشته‌های نستعلیق، شکسته نستعلیق، ثلث، نسخ و گرایش¬های نوین همچنین تذهیب با مضامین قرآن و دین، دفاع مقدس، انقلاب اسلامی چاپ و منتشر می‌شود.

حمیدرضا چتربحر، مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری استان همدان در گفت‌و‌گو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از همدان، اظهار کرد: آثار هنرمندان همدانی در خوشنویسی و تذهیب در رشته‌های نستعلیق، شکسته نستعلیق، ثلث، نسخ و گرایشهای نوین همچنین تذهیب با مضامین قرآن و دین، دفاع مقدس، انقلاب اسلامی چاپ و منتشر می‌شود.
وی افزود: این اقدام به دنبال انتشار موفق کتاب «کاکتوس‌های صمیمی» گزیده آثار کاریکاتور استان واحد به عنوان منتخبی از آثار هنرمندان چاپ می‌شود، زیرا همدان دارای ظرفیت بالا هنرمندان برجسته‌ای است.
چتربحر ادامه داد: علاوه بر موضوعات فوق علاقمندان و هنرمندان می‌توانند حداقل 2 و حداکثر 4 اثر خود را در آثاری با گرایش‌های آزاد به واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری استان همدان و یا به دبیر افتخاری خانه خوشنویسان حوزه هنری استان همدان ارسال نمایند.
مسئول واحد هنرهای تجسمی حوزه هنری استان همدان تصریح کرد: فایل اسکن شده تصویر اثر با وضوح dpi 300، بدون قاب و پاسپارتو، با فرمت tif، ویرایش نهایی و در ابعاد اصلی به همراه ارائه فایل توضیحات شامل: تاریخ خلق، تکنیک، قطع و در صورت نیاز ارائه شرحی درباره اثر به دفتر هنرهای تجسمی تحویل داده شود.
وی اضافه کرد: هنرمندان باید آثار خود به اضافه فایل زندگی‌نامه و سابقه هنری خود را به صورت موجز و گویا، تا پایان وقت اداری روز شنبه، 30 آذر ماه ارائه دهند که در مرحله نخست، هنرمند فقط تصویرآثار خود را به دفتر هنرهای تجسمی ارسال کرده و پس از داوری مقدماتی، اصل آثار را در اختیار قرار می‌دهد.
چتربحر افزود: به دلیل آن که آثار رسیده در دفتر هنرهای تجسمی مورد داوری قرار گرفته و برگزیدگان آن در کتاب مذکور درج خواهد شد، در صورتی که تصویر ارسالی فاقد کیفیت لازم و ویرایش مناسب باشد، داوری آن مقدور نخواهد بود همچنین آثار پس از داوری نهایی، عودت داده خواهند شد.

captcha