کد خبر: 1336970
تاریخ انتشار : ۱۹ آذر ۱۳۹۲ - ۱۴:۵۵
حسینی:

تقویت ارزش‌های دینی موجب حذف سنت‌های غلط می‌شود

گروه اجتماعی: فرماندار نی‌ریز با تأکید بر ضرورت تقویت ارزش‌های دینی، آن را موجب حذف سنت‌های غلط دانست و گفت: به‌وسیله ترویج فرهنگ اصیل اسلام می‌توان سنت‌های غلط را حذف کرده و از ورود بدعت‌ها نیز جلوگیری کرد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیدعباس حسینی، فرماندار نی‌ریز امروز، 19 آذر‌ در نشست شورای فرهنگ عمومی این شهرستان با تأکید بر ضرورت تقویت ارزش‌های دینی، آن را موجب حذف سنت‌های غلط دانست و گفت: به‌وسیله ترویج فرهنگ اصیل اسلام می‌توان سنت‌های غلط را حذف کرده و از ورود بدعت‌ها نیز جلوگیری کرد.



وی افزود: شورای فرهنگ عمومی از جمله نهادهای مهم و مؤثری است که وظیفه سیاست‌گذاری، هدایت و نظارت، تجزیه و تحلیل وضع فرهنگ عمومی جامعه را به‌عهده دارد.



حسینی تصریح کرد: در این راستا استفاده از اندیشمندان، صاحب‌نظران و مسئولان فرهنگی می‌تواند بنیان‌گذار حرکتی نو و پویا در همه ابعاد فرهنگی باشد.



فرماندار نی‌ریز اظهار کرد: پیش‌بینی و برنامه‌ریزی‌های لازم و ایجاد هماهنگی در فعالیت‌های فرهنگی دستگاه‌ها و سازمان‌های مختلف به‌منظور بررسی و شناخت مسائل فرهنگی ضروری است.



وی تأکید کرد: باید زمینه‌ای فراهم کنیم تا پایه‌های اعتقاد ی جامعه به‌ویژه رابطه بین دین  با علم،  ورزش،  تجارت، کودکان، نوجوانان و جوانان را تقویت کنیم.



حسینی با تأکید بر اینکه  شورای فرهنگ عمومی در ساماندهی امور فرهنگی و اجتماعی نقش مهمی را ایفا می‌کند، خاطرنشان کرد: اقدام مفید و مؤثر در امر فرهنگ نیازمند برگزاری مکرر جلسات فرهنگی با حضور کارشناسان این بخش و همچنین همکاری دستگاه‌های آموزشی و دانشگاه‌ها است.



یادآور می‌شود، این نشست با حضور آیت‌الله فقیه، امام جمعه نی‌ریز و جمعی از مسئولان ادارات و نهادهای فرهنگی در محل دفتر امام جمعه نی‌ریز برگزار شد.

captcha