کد خبر: 1342811
تاریخ انتشار : ۲۴ آذر ۱۳۹۲ - ۱۶:۰۵
در کازرون؛

پیکر شهید نیروی انتظامی فارس تشییع می‌شود

گروه اجتماعی: پیکر پاک و مطهر ستوان یکم شهید «حسن گودرزی» که در درگیری با اشرار مسلح در استان فارس به درجه رفیع شهادت نائل آمد در کازرون تشییع می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، پیکر پاک و مطهر ستوان یکم شهید «حسن گودرزی» که در درگیری با اشرار مسلح در استان فارس به درجه رفیع شهادت نائل آمدند امروز یکشنبه، 24 آذرماه تشییع می‌شود.



در تاریخ 22 آذرماه سال جاری بر اثر درگیری مأموران انتظامی شهرستان لارستان با اشرار مسلح، یکی از کارکنان جان برکف انتظامی استان فارس به درجه رفیع شهادت نائل آمد.



پیکر پاک و مطهر این شهید راه امنیت شهروندان و مبارزه با مخلان نظم و امنیت، ابتدا روز شنبه از شهرستان لار در میان استقبال گرم مردم تشیع و برای خاکسپاری در زادگاهش شهر «خشت» کازرون به آن شهرستان منتقل شد.



قرار است، پیکر پاک این شهید والا مقام روز دوشنبه، 25 آذرماه رأس ساعت 2 بعدازظهر از میدان امام حسین(ع) شهرستان کازرون به طرف امامزاده علی شهر خشت تشییع و در آن مکان در آرامگاه ابدی خود قرار گیرد.

captcha