گروه اجتماعی: کارگاه آموزشی آشنایی با مذاهب اسلامی با موضوع آسیبشناسی دینی جوانان و نوجوانان در محل سالن امام علی شهرستان سپیدان برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری بینالمللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجتالاسلام سیدمهدی میرقادری، رئیس اداره تبلیغات اسلامی سپیدان امروز، اول دی در جمع خبرنگاران گفت: کارگاه آموزشی آشنائی با مذاهب اسلامی با موضوع آسیبشناسی دینی جوانان و نوجوانان در محل سالن امام علی شهرستان سپیدان برگزار شد.
وی اظهار کرد: در این کارگاه آموزشی عبدالحسین صمدنژاد، فرماندار سپیدان، بادنج و غیبی از اساتید مدعو ادارهکل تبلیغات فارس به بحث و گفتوگو پرداختند.
حجتالاسلام میرقادری افزود: در این نشست اساتید علاقه به دوستی با همسالان، علاقه به محیط مساعد برای رشد ذهنی، علاقه به آزادی بیحد و حصر و شدت یافتن غریزه جنسی را از خصوصیات دوران جوانی و نواجوانی دانستند و غفلت، جهل و عدم تفکر جوانان درباره دین و یا تهاجم فرهنگی را از دلایل دینگریزی جوانان ونوجوانان ذکر کردند.
وی تصریح کرد: در این کارگاه ارائه الگوهای مناسب، تقویت بینش دینی جوانان و شناساندن فرهنگ غرب به آنان، زدودن فقر اقتصادی و اشتغال سازنده و مفید، پیشگیری از نفوذ عوامل فرهنگی دشمن، استفاده از امکانات تربیت بدنی بهعنوان راهکارهای رفع دینگریزی جوانان و گرایش به فرهنگ بیگانه عنوان شد.
رئیس اداره تبلیغات اسلامی سپیدان بیان کرد: همانگونه که شهید مطهری نیز تأکید دارند، فکر اساسی این است که ما درد عقلی و فکری این نسل را بشناسیم؛ بدون شناخت درد این نسل، هر گونه اقدامی بیمورد است و پس از شناخت درد باید به فکر درمان و چاره بود که دینگریزی نیز در شرایط امروزی تبدیل به یک درد شده است و باید فکر چاره بود.