کد خبر: 1346649
تاریخ انتشار : ۰۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۶

مسابقات احکام دانش‌آموزان در قم آغاز شد

گروه فعالیت‌های قرآنی: رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان قم از آغاز مسابقات احکام دانش‌آموزان این استان خبر داد.


جلال خدامحمدی، رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان قم در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، ابراز کرد: مرحله اول آزمون احکام دانش‌آموزان دوره ابتدایی با حضور بیش از 73 هزار دانش‌آموز این مقطع امروز همزمان در دو نوبت صبح و عصر در داخل مدارس برگزار خواهد شد.



رئیس اداره امور قرآن، عترت و نماز آموزش و پرورش استان قم بیان کرد: سی و دومین دوره مسابقات قرآن و احکام یادواره شهیدان زین‌الدین برگزار می‌شود.



وی افزود: به همین منظور 74 هزار جلد  کتاب تحت عنوان «گلستان احکام ـ عبادات شکوفه‌ها» در اختیار دانش‌آموزان قرار گرفته است.



خدامحمدی با اشاره به اهداف برگزاری مسابقات احکام در مدارس گفت: آموزش احکام برای دانش‌آموزان ضروری است که به همین منظور آموزگاران پایه‌ها، ائمه جماعات مدارس و والدین موظف شده‌اند آن را برای دانش‌آموزان آموزش دهند.



وی یادآورشد: برندگان این دوره از مسابقات به مرحله ناحیه‌ای که بخش نهایی است، راه خواهند یافت.

captcha