کد خبر: 1348280
تاریخ انتشار : ۰۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۰

شیراز،‌ میزبان پیکر مطهر 3 شهید گمنام شد

گروه اجتماعی:‌ صبح امروز مراسم استقبال از پیکر مطهر سه شهید گمنام دوران دفاع مقدس در فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب شیراز برگزار شد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، پیکر مطهر سه شهید گمنام دوران دفاع مقدس صبح امروز، 8 دی‌ با حضور مردم خداجو و متدین استان فارس وارد فرودگاه شهید آیت‌الله دستغیب شیراز شد.



در این که مراسم خیل عظیمی از عاشقان شهادت حضور داشتند، پیکر مطهر این شهدا با استقبال بی‌نظیر مردم و مسئولان به‌سمت حسینیه عاشقان ثارالله(ع) شیراز حمل شد.



حسن خلیلی، مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس در حاشیه این مراسم به خبرنگار ایکنا گفت:‌ پیکر مطهر یکی از این سه شهید همزمان با سالگرد حماسه 9 دی، در پادگان امام حسین(ع) شیراز تشییع می‌شود.



وی افزود:‌ پیکر مطهر 2 شهید دیگر نیز بعد از برگزاری مراسم‌های وداع در نقاط مختلف، به شهر داریون منتقل و پس از تشییع و برگزاری برنامه وداع با شهدا، همزمان با سالروز شهادت امام رضا(ع) در تپه مشرف به شهر، به خاک سپرده می‌شوند.



مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس فارس با بیان اینکه تاکنون 159 شهید گمنام در 49 نقطه استان فارس به خاک سپرده شده‌اند، گفت: یک صد نقطه دیگر نیز برای خاکسپاری پیکر مطهر این شهدا در‌نظر گرفته شده است که در آینده شهدایی را جهت تشییع به آنجا منتقل می‌کنیم.

captcha