کد خبر: 1350484
تاریخ انتشار : ۱۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۸

راهیابی مستند «برای کونگادین بهشت نیست» به جشنواره فیلم فجر

گروه هنر: مستند ‌«برای گونگادین بهشت نیست»‌ اثر فیلم‌ساز لرستانی به بخش مسابقه سی و دومین جشنواره فیلم فجر راه یافت.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، فیلم مستند «برای گونگادین بهشت نیست»‌ اثر فیلمساز لرستانی سید غلامرضا نعمت‌پور به بخش مسابقه سی و دومین جشنواره فیلم فجر راه یافت.



سید غلامرضا نعمت‌پور، نویسنده و کارگردان فیلم مستند ‌برای گونگادین بهشت نیست‌ در این خصوص گفت: امسال فیلم مستند ‌برای گونگادین بهشت نیست‌ پس از حضور در جشنواره فیلم‌های ایرانی تورنتو کانادا و سیاتل امریکا‌، جایزه بهترین تحقیق و پژوهش چهل و نهمین جشنواره منطقه‌ای شهرکرد و سی‌امین جشنواره بین‌المللی فیلم کوتاه تهران را به خود اختصاص داد و در سه بخش بهترین فیلم پرتره‌، بهترین تحقیق و پژوهش و بهترین فیلم بلند هفتمین جشنواره بین‌المللی سینما حقیقت کاندید و موفق به دریافت جایزه بهترین فیلم پرتره این جشنواره شد‌.



وی با اشاره به ظرفیت بالا و پتانسیل قوی فیلم‌سازان لرستانی ادامه داد‌: ما فیلم‌سازان لرستانی طی این سال‌ها با کم‌ترین بودجه دست به تولید فیلم زده‌ایم و امکانات تولید ما نسبت به سایر فیلم‌سازان راه یافته به جشنواره‌های درجه یک کشور قابل مقایسه نیست‌.



 نعمت‌پور با تشکر از سایر عوامل تولیدکننده این فیلم از جمله  لاله روز‌گرد مترجم و مسئول امور بین‌الملل‌، احمد احمدپور تصویربردار‌، بابک مالمیر دستیار کارگردان‌، مرتضی قربانی مجری طرح‌، شمس‌الدین آروند مشاور کارگردان‌، ناصر ناصرپور مشاور تدوین‌، انوشیروان فاضل‌نژاد صدابردار استودیویی‌، امین مظلوم‌ساکی عکاس‌، علی فلاح‌کردی طراح پوستر و سایر کسانی که در ساخت این فیلم وی را همیاری کرده‌اند، گفت‌: بدون شک بدون کمک و تلاش‌های این عزیزان تولید این فیلم موفق میسر نمی‌شد‌.

captcha