کد خبر: 1359038
تاریخ انتشار : ۲۴ دی ۱۳۹۲ - ۱۴:۴۴
رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس:

شادی متعارف در برنامه‌های دهه فجر درنظر گرفته شود

گروه اجتماعی: جهت پیشرفت نیاز است که جامعه پویا باشد و جامعه پویا نیز نیاز به شادی دارد البته شادی‌هایی که در دین اسلام تعریف دارد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، حجت‌الاسلام محمد رضایی، رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس امروز، 24 دی‌ در دومین نشست هماهنگی و برنامه‌ریزی ستاد دهه فجر این استان بر لزوم ایجاد برنامه‌های شاد ویژه ایام دهه مبارک فجر تأکید و خاطرنشان کرد: آنچه که بیش از گذشته باید مدنظر باشد، برگزاری جشن‌گونه برنامه‌های این دهه است.



حجت‌الاسلام رضایی تصریح کرد: باید پیام‌های تبلیغی که در ایام دهه فجر نیز ارسال می‌شود جنبه شادی داشته باشد و در جامعه ایجاد نشاط کند.



رئیس شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی فارس خاطرنشان کرد:‌ جهت پیشرفت نیاز است که جامعه پویا باشد و جامعه پویا نیز نیاز به شادی دارد البته شادی‌هایی که در دین اسلام تعریف دارد که بحمد الهی در بحث شادی الگوهای زیادی داریم.



وی در ادامه سخنان خود خاطرنشان کرد: متأسفانه نظام زر، زور و تزویر اجازه نداده تا طراوت انقلاب ما به کل جهان برسد.



رئیس مرکز رسیدگی به امور مساجد فارس با تصریح اینکه انقلاب ما همچون 35 سال پیش برای جهانیان تازگی دارد، افزود: انقلاب ما زمانی به‌طور مطلوب به جهانیان معرفی می‌شود که دستاوردهای معنوی نظام و انقلاب اسلامی برای جهانیان به‌گونه‌ای صحیح تبیین شود.



وی در پایان تأکید کرد: وفاق ملی و همبستگی از جمله مواردی است که باید توسط همه گروه‌ها و ادارات برگزارکننده برنامه‌های دهه فجر مدنظر قرار گیرد.

captcha