کد خبر: 1360871
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۹

«دارالمرحمه» در قطعه‌ای از بهشت جای گرفت

گروه اندیشه: گشایش رواقی با نام دارالمرحمه در روز میلاد پیام‌آور رحمت و مهربانی خبر از ساخت مکان آرامش‌بخش و ملکوتی دیگری در حریم امن رضوی دارد تا دلدادگان کوی یار آسوده‌تر در این قطعه از بهشت بیاسایند و به ملکوت پیوند خورند.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، گشایش رواقی با نام دارالمرحمه در روز میلاد خلاصه خلقت که پیام‌آور رحمت و مهربانی و دوستی برای همه ادیان و بشریت است، خبر از ساخت مکان آرامش‌بخش و ملکوتی دیگری در حریم امن رضوی دارد تا دلدادگان کوی یار آسوده‌تر در این قطعه از بهشت بیاسایند و به ملکوت پیوند خورند.



با گشایش درب‌های این رواق متبرک توسط خدمتگزاران آستان مقدس امام هشتم، خیل زائران و مشتاقان را می‌بینی که قدم در این رواق متبرک رضوی می‌گذارند، تا وجود خود را به انفاس قدسی ملائک که در این مکان به پرواز درآمده‌اند، معطر کنند و به تماشا بنشینند.



خیل عظیم جمعیت، مشتاقانه پله‌های رواق دارالمرحمه را آرام آرام پایین می‌روند و در هر قدمی که بر می‌دارند، بر محمد(ص) و آلش درود می‌فرستند تا در این روز با صلوات، درود بیشتری را نثار این خاندان پاک و برگزیده کنند، اینجا و در روز میلاد خاتم‌المرسلین(ص) شمیم خوش صلوات از هر ذکر و نوایی آشناتر است، چون دلدادگان کوی عشق می‌خواهند این فضای ملکوتی بهشتی را با صلوات‌های خود و تقدم آن به قدم‌های رسول خدا(ص) آسمانی‌تر و متبرک‌تر کنند.



چیزی که در این مکان برای چشمانت آشناست و روح هر محبی را می‌نوازد، دل‌های آماده و اشک‌های روان شده از چشم است.



رواق دارالمرحمه با مساحتی بالغ بر 11 هزار و 905 مترمربع در زیر رواق امام خمینی(ره) در روز میلاد نبی مکرم اسلام(ص) و سبط اکبرش امام جعفر صادق(ع) حضور پرشور زائران رضوی را به خود دید تا زین پس، محل گردهمایی‌های بزرگ عاشقان آل‌الله باشد. آنان که می‌خواهند خلق و خوی خود را به رسول اکرم(ص) که به فرموده خداوند اسوه حسنه است، نزدیک کنند.



اینان آمده‌اند تا روز بزرگ میلاد بهانه خلقت، ختم رسل، محمد مصطفی(ص) را در حریم امن و ملکوتی رضوی و با تبریک به ساحت امام زمان(عج) و امام رضا(ع) و شریک شدن در شادی آسمانیان و زمینیان سپری کنند تا پروردگارشان به حرمت وجود حبیبش آنان را مورد رحمت خود قرار دهد.



این رواق به همت خادمان کوی رضا(ع) و با تلاش فراوان بنا شده تا مکان امن و ملکوتی دیگری برای زمزمه‌های عاشقانه بندگان خدا و ارتباطی میان فرش تا عرش باشد تا عاشقان رضوی با خیالی آسوده سر بر آستان دوست بسایند و آسمانی شوند.



دور تا دور رواق متبرک دارالمرحمه به آیات کلام الهی مزین شده است و همه این خط‌ها و اسلیم‌ها که در هم می‌پیچند، بهانه‌اند برای اینکه مکانی امن و ملکوتی را برای عاشقان رضوی فراهم آورند تا در اینجا دل‌ها آرام گیرد.



سقف و دیوارهای این رواق منقش به آیینه کاری‌هایی است که گویی در دیدگانت جلوه‌ای از نور و روشنایی قدسی را در این مکان نمایان و منعکس می‌کند و چشمان را به خود خیره می‌سازد.



رضا(ع) جانم، رواقت منظر عرش برین است و عرش، آستان کوی توست، از همین رو عرش را اینجا به زیر آورده‌اند و در این سرا جبرئیل به اعتکاف نشسته است.



ای اما م رئوف(ع) از رواق دارالمرحمه تو، که امروز مانند گل با نام احمد(ص) باز شد، امواج رحمت خدا به زمینیان می‌رسد، اشک از اینجا باریدن گرفت و لحظه عاشقی این جا آغاز شد.



زائران حریم رضا(ع) آمده‌اند تا عید دو خورشید فروزان را با افتتاح این رواق متبرک که مزین به نام یکی از صفات رسول(ص) است را به امام مهربانشان تبریک بگویند و عیدی بگیرند، اینجا زائران و مجاوران جشن میلاد خاتمیت را برپاکرده‌اند.



افزوده شدن رواق زیبایی دیگری هم از حیث زیبایی ظاهری، هنر اسلامی و هم زیبایی و آرامش آسمانی به مجموعه اماکن متبرکه آستان قدس رضوی برای عاشقان رضوی حکایت از ارج نهادن به جایگاه ویژه زائرن کوی رضا(ع) در این آستان دارد تا شیعیان در این مکان با مولای خود پیوند بخورند و برای فرج آن بزرگ مرد از دیده‌ها پنهان، دعا کنند.



زهرا قندهاری

ناشناس
|
-
|
۱۵:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۶
0
0
رواق بسیار زیبا و آرامش بخشی است خدا قوت
captcha