کد خبر: 1361012
تاریخ انتشار : ۳۰ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۸

موقوفه‌ای با مساحت 950 متر مربع در روستای فیروزآباد به ثبت رسید

گروه اجتماعی: سرپرست اداره اوقاف ناحیه دو شهرستان اصفهان گفت: خیری اصفهانی قطعه زمین خود را با مساحت 950 متر مربع به نیت فرزند مرحوم خود وقف کرد.


حجت‌الاسلام والمسلمین سید محمدهادی روح‌الامینی، سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو شهرستان اصفهان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از اصفهان، گفت: خیری اصفهانی قطعه زمین خود را با مساحت 950 متر مربع به نیت فرزند مرحوم خود وقف کرد.


وی تصریح کرد: محمدحسین قادری زفره‌‌ئی این واقف خیراندیش زمین مذکور را که در روستای فیروزآباد، صحرای فیروزآباد قهاب واقع شده است را با نیت فرزند مرحوم خود، مجید قادری وقف کرد.


سرپرست اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه دو شهرستان اصفهان اظهار کرد: طبق نظر واقف، درآمد حاصل از محل موقوفه به مصرف برگزاری جلسات قرآن‌خوانی، کمک به مساجد محروم و کم درآمد اصفهان برسد.


وی گفت: براساس نظر واقف، تولیت این موقوفه به اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اصفهان واگذار شده است.


حجت‌الاسلام روح‌الامینی افزود: طبق وقف‌نامه تنظیم شده، در صورتی که مقتضیات و ضروریات زمان ایجاب نماید، اداره اوقاف و امور خیریه با احتیاط کامل و نظارت عالیه مجاز به تبدیل به احسن محل موقوفه است.


وی خاطرنشان کرد: ارزش ریالی این موقوفه بالغ بر 400 میلیون ریال برآورد شده است؛ این موقوفه از نوع منفعتی است و طبق نظر واقف درآمد حاصله با نیت فرزند مرحوم خود صرف قرائت قرآن و کمک به مساجد محروم و کم درآمد اصفهان می‌شود.
captcha