کد خبر: 1362223
تاریخ انتشار : ۰۲ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۲۵
حجت‌الاسلام ابراهیمیان:

مدیران استانی حوزه‌های علمیه خواهران گردهم می‌آیند

گروه حوزه‌های علمیه: معاون شهرستان‌های حوزه‌های علمیه خواهران گفت: نشست مدیران استانی حوزه‌های علمیه خواهران در قم با سخنرانی آیت‌الله مقتدایی و مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور برگزار می‌شود.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)، حجت‌الاسلام رسول ابراهیمیان، معاون شهرستان‌های حوزه‌های علمیه خواهران اظهار کرد: پنج و شش بهمن شهر قم میزبان مدیران استانی حوزه‌های علمیه خواهران خواهد بود.



وی با بیان اینکه در این نشست مسئولان ساماندهی و نظارت مدیریت‌های استانی حوزه‌های علمیه خواهران نیز حضور خواهند داشت، اظهار کرد: در روز اول این نشست مدیران استانی و مسئولان ساماندهی و نظارت استانی حضور خواهند داشت و روز دوم به مدیران استانی حوزه‌های علمیه خواهران اختصاص دارد.



معاون شهرستان‌های حوزه‌های علمیه خواهران افزود: در این نشست شاهد سخنرانی آیت‌الله مقتدایی رئیس شورای سیاست‌گذاری حوزه‌های علمیه خواهران و حجت‌الاسلام و المسلمین جمشیدی مدیر حوزه‌های علمیه خواهران کشور خواهیم بود.



وی محل برگزاری این نشست را اردوگاه نرجس خاتون وابسته به مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران در کنار مسجد مقدس جمکران ذکر کرد و گفت: در این نشست معاونان و مسئولان دفاتر مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران به تشریح آیین‌نامه‌ها، دستورالعمل‌ها و سیاست‌های کلی و با مدیران استانی به تبادل نظر خواهند پرداخت.



حجت‌الاسلام ابراهیمیان با اشاره به حضور مسئولان ساماندهی و نظارت مدیریت‌های استانی حوزه‌های علمیه خواهران در این نشست، یادآور شد: در این نشست مسئول دفتر برنامه‌ریزی و نظارت و مدیران زیرمجموعه این دفتر در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه به ارائه مباحث مختلف در زمینه آمار، برنامه‌ریزی و ساماندهی خواهند پرداخت.

captcha