کد خبر: 1369820
تاریخ انتشار : ۱۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۱

کمیسیون فرق و مذاهب خرم‌بید تشکیل جلسه داد

گروه اجتماعی:‌ با همکاری تبلیغات اسلامی خرم‌بید کمیسیون فرق و مذاهب این شهرستان در محل فرمانداری تشکیل جلسه داد.


به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با همکاری تبلیغات اسلامی خرم‌بید کمیسیون فرق و مذاهب این شهرستان امروز، 13 بهمن در محل فرمانداری تشکیل جلسه داد.



حجت‌الاسلام سیدصاحب هاشمیان‌پور، رئیس اداره تبلیغات اسلامی خرم‌بید در این نشست گفت: فرقه‌گرایی و گسترش آن از حربه‌های مورد توجه استعمارگران است.



وی افزود:‌ امروز یکی از ابزارهای مهم جنگ نرم در ایجاد اختلاف و تفرقه بین آحاد جامعه اسلامی نفوذ در باورهای دینی ـ مذهبی ایشان و کمرنگ کردن آن است.



حجت‌الاسلام هاشمیان‌پور تأکید کرد: لازم است مسئولان با همفکری و شناخت دقیق توطئه‌های دشمنان برنامه‌های منسجم پیشگیرانه و مقابله‌ای داشته باشند.



رئیس تبلیغات اسلامی خرم‌بید عنوان کرد: امروز دشمن در راستای اغفال‌ جوانان و از بین ‏بردن پایبندی مردم نسبت به مذهب و دین بیکار ننشسته است.



وی ادامه داد: دشمن لحظه‏‌ای بیکار نیست و با انواع و اقسام توطئه‏‌ها، از جمله رواج قومیت‌های مذهبی و اعتیاد به مواد مخدر قصد دارد تا جوانان را که سرمایه‏‌های مملکت هستند، به نوعی از نظام طرد کند.



حجت‌الاسلام هاشمیان‌پور در پایان ابراز امیدواری کرد: با اجرای دقیق‌تر طرح‌های امنیتی بتوان جایگاه شهرستان خرم‌بید را به‌عنوان شهرستانی امن در استان تثبیت کرد.

captcha