کد خبر: 1370968
تاریخ انتشار : ۱۵ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۶:۴۸
استاندار فارس تأکید کرد:

لزوم حضور شبکه‌های عربی زبان صدا و سیما در پوشش رسانه‌ای مسابقات سراسری قرآن

گروه فعالیت‌های قرآنی: احمدی برگزاری باشکوه مسابقات سراسری قرآن را پاسخی مناسب به سیاه‌نمایی برخی رسانه‌های معاند در خصوص توجه ایرانیان به قرآن کریم دانست و بر ضرورت حضور شبکه‌های عربی‌ زبان صدا و سیما در این مسابقات تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، سیدمحمد احمدی، استاندار فارس عصر دوشنبه، 14 بهمن در دومین جلسه ستاد برگزاری سی و ششمین دوره مسابقات سراسری حفظ، قرائت، ترتیل و مفاهیم قرآن کریم با بیان اینکه برگزاری باشکوه این مسابقات پاسخی مناسب و عملی به سیاه‌نمایی و شبهه‌افکنی برخی رسانه‌های معاند و تفرقه‌افکن در خصوص توجه ایرانیان به قرآن کریم خواهد بود، اظهار کرد: شبکه‌های عربی زبان صدا و سیما مانند العالم باید در زمینه پوشش رسانه‌ای این مسابقات، حضور گسترده‌ای داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری مسابقات کشوری قرآن کریم رویداد مذهبی، ملی و انسانی مهمی به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: همه مدیران استان فارس عاشقانه و مخلصانه، همه وقت، امکانات و توان خود را صرف برگزاری هرچه باشکوه‌تر این مسابقات خواهند کرد.
احمدی با تصریح به اینکه وهابیون و سایر گروه‌های منحرف به شدت در حال تبلیغات نادرست و گمراه‌کننده بر علیه جمهوری اسلامی ایران و اعتقادات مذهبی مردم مشغول هستند، یادآور شد: در این شرایط همه امکانات استان فارس و توان مسئولان و مردم برای برگزاری مسابقات کشوری قرآن کریم صرف خواهد شد تا در فضای غبارآلود تبلیغات دروغین، پاسخی درخور اعتقادات مذهبی مردم ایران به افکار عمومی منطقه و دنیا داده شود.
استاندار فارس بر مشارکت شهرستان‌های استان در مسابقات کشوری قرآن کریم تأکید کرد و ادامه داد: بسیاری از فعالان و نخبگان قرآنی فارس در شهرستان‌ها حضور دارند و مشارکت آنان در جریان برگزاری مسابقات، می‌تواند تأثیر قابل توجهی بر غنا و عمق بخشی به فضای قرآنی استان داشته باشد.
احمدی با بیان اینکه مدیریت استان فارس بهترین امکانات را برای برگزاری مسابقات کشوری قرآن کریم به کار گرفته است، خاطرنشان کرد: باید به‌منظور بهره‌گیری هرچه بیشتر عموم افراد جامعه از فضای مسابقات، شرایط لازم برای حضور گسترده همه اقشار مردم در سالن برگزاری مسابقات فراهم شود.
نماینده دولت یازدهم در استان فارس برپایی نمایشگاه جنبی مسابقات کشوری قرآن کریم را مهم و مؤثر ارزیابی کرد و افزود: برای افزایش کیفیت نمایشگاه قرآنی باید از فرصت‌ها، تجربیات و امکانات استان فارس و سراسر کشور بهره‌برداری کرد.
وی همچنین به برگزاری اجلاسیه جامعه مدرسین حوزه علمیه در استان فارس با حضور روحانیان جنوب کشور، پس از پایان مسابقات سراسری قرآن کریم، اشاره کرد و گفت: با برگزاری باشکوه و منظم این دو رویداد مهم، نشان می‌دهیم که فارس در قله است و امیدواریم برکات این جلسات، موجب تعالی هرچه بیشتر استان شود.

captcha