کد خبر: 1374510
تاریخ انتشار : ۲۳ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۱
در شیراز؛

ویژه‌نامه «شمیم وحی» در ایام برگزاری مسابقات سراسری قرآن توزیع می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: مسئول اجرایی کمیته اطلاع‌رسانی سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن از توزیع ویژه‌نامه «شمیم وحی» در ایام برگزاری این مسابقات در شیراز خبر داد.

جواد یزدانی، مسئول اجرایی کمیته اطلاع‌رسانی سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، با اشاره به برگزاری این مسابقات در شیراز گفت: در ایام برگزاری این مسابقات ویژه‌نامه «شمیم وحی» چاپ و میان متسابقان و شرکت‌کنندگان توزیع می‌شود.

وی با بیان اینکه این ویژه‌نامه 3 پیش‌شماره قبل از برگزاری مسابقات توزیع می‌کند، افزود: نخستین پیش‌شماره این ویژه‌نامه روز گذشته به‌مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران توزیع شد.

یزدانی با یادآوری اینکه این نشریه در 8 صفحه چاپ می‌شود،‌ گفت: در نشریه مذکور مطالب مختلفی از جمله گزارشی از روند برگزاری مسابقات در کمیته‌های مختلف، اطلاعاتی در مورد برگزاری مسابقات جهت متسابقان که به‌صورت روزانه این اطلاعات به روز می‌شود و ... است.

مسئول روابط عمومی اوقاف فارس ادامه داد: در این نشریه یک جدول قرآنی به‌عنوان مسابقه جهت شرکت‌کنندگان و متسابقان وجود دارد که علاقه‌مندان می‌توانند با پر کردن این جدول و ارائه آن به کمیته فرهنگی هدایای خود را دریافت کنند.

وی خاطرنشان کرد: بخشی از نشریه به گزارش تصویری از روند برگزاری مسابقات و افتتاحیه و اختتامیه اختصاص دارد ضمن اینکه در این نشریه دلنوشته و داستانک و مطالب مرتبط با موضوعات قرآنی وجود دارد.

یزدانی عنوان کرد: علاقه‌مندان به همکاری جهت درج مقاله و دلنوشته‌های خود در این نشریه، می‌توانند مطالب خود را به نشانی quran36th@gmail.com و یا تلفکس ستاد خبری سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن مستقر در روابط عمومی به شماره 2277462 ارسال کنند.

مسئول اجرایی کمیته اطلاع‌رسانی مسابقات سراسری قرآن در پایان خاطرنشان کرد: مدیر مسئولی این نشریه را حجت‌الاسلام سیداسماعیل حسینی‌مقدم، مدیرکل اوقاف فارس و سردبیری آن مسئول روابط عمومی این اداره برعهده خواهد داشت.

captcha