کد خبر: 1374937
تاریخ انتشار : ۲۶ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۸:۵۵

جشنواره فیلم فجر در مشهد به پایان می‌رسد/ اشباح و معراجی‌ها؛ میزبان مشهدی‌ها

گروه هنر: یازدهمین جشنواره فیلم فجر در مشهد در حالی امروز به پایان می‌رسد که فیلم‌های «اشباح» و «معراجی‌ها» میزبان تماشاگران مشهدی هستند.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از خراسان رضوی، دو فیلم «اشباح» و «معراجی‌ها» امروز، 26 بهمن‌ماه در دهمین روز از برگزاری جشنواره فیلم فجر در مشهد اکران می‌شود.

فیلم‌های «فرشته» به‌کارگردانی حسن آخوندپور ساعت ‌15 و «تبسم گرگ» به‌ کارگردانی جواد علیزاده ساعت ‌17 از آثار سینماگران مشهدی امروز در سالن سینمایی شهید اصغرزاده(پارک ملت) به اکران عمومی درخواهند آمد که نشست نقد و بررسی نیز با حضور عوامل فیلم برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش فیلم «اشباح» که کارگردانی آن بر عهده داریوش مهرجویی بوده یک اثر ملودارم اجتماعی است، فیلمنامه این اثر توسط داریوش مهرجویی نوشته شده و جهانگیر کوثری تهیه‎کنندگی آن را به عهده دارد، ضمن اینکه فیلمنامه «اشباح» با نگاهی به نمایشنامه «اشباح» نوشته هنریک ایبسن، نوشته شده است.

امروز فیلم «معراجی‎ها» به کارگردانی مسعود ده‌نمکی نیز در آخرین روز جشنواره فیلم فجر در مشهد اکران خواهد شد، آخرین کار مسعود ده‌نمکی، فیلم «رسوایی»، در سی و یکمین جشنواره فیلم فجر حضور داشت و توانست سیمرغ بلورین بهترین چهره‌پردازی را بگیرد و کاندید نقش اول مرد، نقش دوم مرد و بهترین طراحی صحنه و لباس شود اما فیلم «معراجی‌ها» موضوعی اجتماعی و دفاع مقدسی دارد.

بنا بر این گزارش، فیلم «معراجی‌ها» با نسخه سینمایی در جشنواره فیلم فجر شرکت کرده است و سپس به صورت مجموعه تلویزیونی از شبکه اول سیما پخش خواهد شد اما از حواشی این فیلم می‌توان به انفجار مرگبار در پشت صحنه فیلم «معراجی‌ها» اشاره کرد که باعث مرگ 6 نفر از عوامل و زخمی شدن یک نفر شد.

دیروز، 25 بهمن‌ماه نیز دو فیلم «فرشته‎ها با هم می‎آیند» به نویسندگی و کارگردانی حامد محمدی و‌ تهیه‌کنندگی منوچهر محمدی و «تمشک» به کارگردانی سامان سالور و تهیه کنندگی ساسان سالور اکران شد.

«فرشته‌ها با هم می‌آیند» فیلمی درباره خانواده‌ای جوان است که باید در این خانواده منتظر اتفاقات جدیدی باشیم، در این فیلم که به گفته کارگردانش با تهیه‌کنندگی مشترک پدرش منوچهر محمدی و حوزه هنری بسیار ناگهانی جلوی دوربین رفته و به طور همزمان کار بازنویسی فیلمنامه و پیش تولید آن انجام گرفته است، جواد عزتی، نازنین بیاتی، رضاناجی و الهام کردا به عنوان بازیگر حضور دارند.

حامد محمدی که پیش از این با نگارش فیلمنامه‌های «طلا و مس» و «حوض نقاشی» حضور موفقی را در سینمای ایران تجربه کرده است، این بار در قامت یک فیلمساز تازه نفس تلاش کرده با «فرشته‌ها با هم می‌آیند» گامی دیگر در ارائه فضایی متفاوت از آنچه در مضامین خانوادگی دیده‌ایم، به تصویر بکشد.

این فیلم نیز مثل طلا و مس دغدغه‌های عاشقانه یک طلبه را به همسر و فرزندانش نشان می‌دهد و تمام حرف فیلم «فرشته‌ها با هم می آیند» حول محور این روایت پیامبر(ص) که می‌فرمایند: «کسی که برای آوردن روزی خانواده و فرزندان کار و تلاش کند، همانند مجاهد در راه خداست» می‌چرخد.

«تمشک» به کارگردانی سامان سالور نیز داستانی کلیشه ای اما با روایت متفاوت است، داستان این فیلم روایت رازگونه دارد و جنگ میان حفظ آبرو و سقط نکردن کودکی در راه را به تصویر می‏‎کشد.

یادآور می‌شود، یازدهمین جشنواره فیلم فجر در مشهد با اکران فیلم‌های برگزیده از نگاه مخاطب، 27 بهمن‌ماه در پردیس سینمایی هویزه مشهد به کار خود پایان می‌دهد.

captcha