کد خبر: 1375843
تاریخ انتشار : ۲۷ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۵:۱۷

جلسات تفسیر در حاشیه مسابقات سراسری قرآن در فارس برگزار می‌شود

گروه اجتماعی: مسئول کمیته ترویج قرآن سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن از برگزاری جلسات تفسیر قرآن در تمامی حسینیه‌ها، مساجد، مدارس، بقاع متبرکه و ... این استان در ایام برگزاری مسابقات خبر داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمدهادی رحیمی‌صادق، مسئول کمیته تفسیر و ترویج قرآن کریم و حوزه‌های علمیه سی و ششمین دوره مسابقات سراسری قرآن در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از فارس، برگزاری این مسابقات را فرصت استثنایی و مناسبی جهت ایجاد موج فرهنگی و مذهبی در فارس دانست و گفت: یکی از نکاتی که درباره قرآن کریم بیشتر از هر چیزی مهجور مانده و نیاز به توجه و فعالیت دارد، بحث تفسیر و معارف قرآن کریم است که در ستاد عالی مسابقات سراسری قرآن کریم کمیته‌ای به نام کمیته تفسیر و ترویج قرآن و حوزه‌های علمیه پیش‌بینی شد و مسئولیت این کمیته بر عهده مرکز حوزه‌های علمیه فارس نهاده شد.

وی با بیان اینکه جلسات متعددی در این کمیته برگزار شده است، افزود: تصمیماتی که در این جلسات گرفته شده به دو بخش برنامه‌ریزی‌های کوتاه مدت و بلندمدت تقسیم شد.

حجت‌الاسلام رحیمی‌صادق عنوان کرد: برنامه‌ریزی‌های کوتاه مدت مختص دوران برگزاری این مسابقات در فارس است که در ایام برگزاری این مسابقات در تمام مساجد، حسینیه‌ها، بقاع متبرکه، مدارس و... تمام مبلغان و روحانیان به بحث‌های تفسیر قرآن کریم می‌پردازند ضمن اینکه طبق ابلاغ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه نیز ائمه جمعه فارس نیز خطبه‌های اول نماز جمعه را به این مسئله اختصاص می‌دهند.

مدیر حوزه‌های علمیه فارس اظهار کرد: تمام مبلغان طرح هجرت و تمام کسانی که در استان فارس مشغول کارهای تبلیغی هستند در ایام برگزای مسابقات بحث‌های کوتاه تفسیری را برای اقشار مختلف مردم اجرا خواهند کرد و در مدارس علمیه نیز کارگاه‌های شیوه بیان تفسیر قرآن کریم برای طلاب و اساتید برپا می‌شود.

پیشنهاد تشکیل ستاد تفسیر قرآن فارس

وی خاطرنشان کرد: مسابقات قرآن و تشکیل این کمیته را بهانه‌ای برای انجام فعالیت‌های درازمدت قرار دادیم تا بتوانیم در گسترش فرهنگ قرآنی در جامعه اقدامات مؤثرتری را انجام دهیم و قرار بر این شده است بعد از برگزاری چند جلسه، مجموعه نظرات را جمع‌بندی و جلسه‌ای در محضر آیت‌الله ایمانی داشته باشیم که در آن پیشنهاد تشکیل ستاد تفسیر قرآن را ارائه دهیم.

حجت‌الاسلام رحیمی‌صادق گفت:‌ اگر این ستاد در شیراز و فارس تشکیل شود که طبیعتاً حوزه‌های علمیه در آن جایگاه خوبی خواهند داشت، برای گسترش فرهنگ قرآنی و سوق دادن مردم به سمت فرهنگ قرآن و تغییر سبک زندگی مردم به سبک زندگی قرآنی یک کار مؤثر و خوبی خواهد شد.

captcha