کد خبر: 1377030
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۱۵
ویژه معلمان و روحانیون؛

کارگاه آموزشی آشنایی با فرق انحرافی درکوهدشت و دلفان برگزار می‌شود

گروه اندیشه: سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با فرق انحرافی ویژه معلمان و روحانیون شهرستان‌های دلفان و کوهدشت خبر داد.

محمود خرم‌آبادی، سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، از برگزاری کارگاه آموزشی آشنایی با فرق انحرافی ویژه معلمان و روحانیون شهرستان‌های دلفان و کوهدشت خبر داد و گفت: این کارگاه‌های آموزشی یک روزه است و طی روزهای پنجم و ششم اسفندماه امسال در این دو شهرستان برگزار می‌شود.
وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در شهرستان‌های کوهدشت و دلفان با مسئله فرق از جمله دراویش و علی‌الهی‌ها مواجه هستیم و ممکن است در این زمینه سوالاتی در اذهان دانش‌آموزان و جوانان و نوجوانان وجود داشته باشد؛ لذا به‌منظور پاسخگویی با این سوالات و شبهات این دوره‌های آموزشی در این دو شهرستان برگزار می‌شود.
خرم‌آبادی افزود: قبل از این در سال 91  نیز نظیر این دوره آموزشی که به‌صورت حضوری برگزار می‌شود در خرم‌آباد و کوهدشت برگزار شده است.
سرپرست معاونت فرهنگی و آموزشی اداره کل تبلیغات اسلامی لرستان در پایان یادآور شد: لازم است معلمان به ویژه معلمان پرورشی و معارف اسلامی و همچنین طلاب و روحانیون اطلاعات کافی نسبت به فرق انحرافی و ضاله و همچنین عرفان اسلامی داشته باشند تا بتوانند پاسخگوی سوالات دانش‌آموزان و جوانان در این رابطه باشند.

captcha