کد خبر: 1377035
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۲۱
به‌صورت هفتگی؛

جلسه سنتی حفظ قرآن در عباسیه خرم‌آباد برگزار می‌شود

گروه فعالیت‌های قرآنی: جلسه سنتی حفظ قرآن کریم ویژه آقایان روزهای شنبه هر هفته در عباسیه خرم‌آباد برگزار می‌شود.

حسین‌علی قائدرحمت، مسئول مجمع حافظان قرآن استان لرستان در گفت‌وگو با خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از لرستان، در رابطه با این جلسه سنتی حفظ قرآن گفت: در راستای احیاء جلسات سنتی حفظ قرآن، سازمان دارلقرآن‌ الکریم کشور طرح حفظ سنتی قرآن را در دستور کار خود قرار داده که در استان لرستان نیز این جلسه سنتی روزهای شنبه هر هفته در عباسیه خرم‌آباد برگزار می‌شود.
وی اضافه کرد: این جلسه سنتی حفظ قرآن قبل از اذان مغرب و عشاء در عباسیه خرم‌آباد برگزار می‌شود که در حال حاضر حدود 20 نفر از آقایان در این جلسه شرکت دارند.
مسئول مجمع حافظان قرآن لرستان گفت: حفظ قرآن اغلب به‌صورت کلاسیک است که در این برنامه تلاش شده جلسات سنتی حفظ قرآن که قبلاً در مساجد، اماکن مذهبی، حسینیه‌ها و عباسیه‌ها برگزار می‌شد سوق داده شود.
قائدرحمت در پایان یادآورشد: علاقمندان به شرکت در این جلسه سنتی حفظ قرآن کریم در سنین مختلف و مقاطع تحصیلی ابتدایی تا دانشگاهی می‌توانند به عباسیه خرم‎آباد واقع در خیابان ساحلی جنب پل انقلاب مراجعه
کنند.

captcha