کد خبر: 1377091
تاریخ انتشار : ۳۰ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۰:۲۳
آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی:

اظهارات حقوق بشری آمریکا درباره ایران مضحک است

گروه سیاسی: مرجع تقلید شیعیان طرح گزینه روی میز آمریکا را نشانه یاغی‌گری آنان دانست و گفت: اظهارات حقوق بشری آمریکا درباره ایران، مضحک است.

به گزارش خبرگزاری بین‌المللی قرآن(ایکنا) از قم، آیت‌الله العظمی ناصر مکارم شیرازی، از مراجع عظام تقلید امروز، 30  بهمن در آغاز درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم با اشاره به ادعای حقوق بشر مطرح شده از سوی آمریکا و غرب گفت: کشورهای غربی و آمریکا تلاش می‌کنند تا با ظاهری شکیل و زیبا باطن جنایت‌آمیز خود را بپوشانند.

وی ادامه داد: در وضعیت کنونی دنیا شاهدیم که ظاهر آن تمدن و حقوق بشر و مجامع جهانی است که قرار است از حقوق انسان‌ها دفاع کنند اما در باطن انواع و اقسام جنایت‌ها را به اسم حقوق بشر مرتکب می‌شوند و بر مردم مظلوم دنیا تحمیل می‌کنند.

این مفسر قرآن با اشاره به اظهارات سخیف دولتمردان آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل درباره ایران تصریح کرد: کسی که می گوید گزینه نظامی روی میز است یاغی است یا نه؟ کدام قانون به شما اجازه این گستاخی را داده است که بگوید من هر وقت اراده کنم حمله می کنم با کدام مجوز و قانون؟.

اظهارات دولتمردان آمریکا نشانه یاغی‌گری آنان است

این مرجع تقلید گفت: واقعا مضحک است که آمریکایی‌ها با آن سابقه و عملکردشان در نقض آشکار حقوق بشر دم از حقوق بشر می‌زنند، یا رژیم صهیونیستی که می‌گوید اگر صلاح بدانم به سوریه و مراکز اتمی ایران حمله می‌کنم؛ آیا یاغی‌گری چیزی غیر از این است؟ این همه نهاد و مجامع حقوق بشر برای چیست؟ این توحش و بربریت است.

مفسر قرآن کریم با تأکید بر اینکه باید این مسائل گفته شود، تصریح کرد: معلوم نیست اینها از ما چه می‌خواهند؟ اینها می‌گویند برنامه هسته‌ای شما باید مسالمت‌آمیز باشد اما خودشان انبارهای تسلیحات کشتار جمعی دارند.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم گفتت: ما سر سوزنی از برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای تخلف نمی‌کنیم، در سوریه نیز به انتخاب مردم تن دهید و نیازی به اینگونه مذاکرات هم نیست.

آیت‌الله العظمی مکارم شیرازی با انتقاد از حاکم بودن ادبیات زور در بین قدرت‌های جهانی، گفت: باید از خدا بخواهیم که ما را بر دشمنان مسلط گرداند و شر اشرار و فجار را به خودشان برگرداند.

این مفسر قرآن در بخش دیگری از سخنانش به مباحث اخلاقی پرداخت و با بیان اینکه وقتی علائم عذاب پدیدار شد توبه انسان پذیرفته نمی‌شود، گفت: هر کس خود را در حریم امن ببیند بر ارتکاب گناه اصرار می‌ورزد، صدام خود را در حریم امن می‌دید، تکبر او در حد اعلی بود اما سر آخر کار او به اعدام کشیده شد؛ سایر دیکتاتورها از جمله قذافی که تمام محافظین خود را از زنان و دختران انتخاب کرده بود، نیز به سرنوشت مشابهی دچار شد؛ وضعیت شاه را نیز همه دیدند که چه فرجامی پیدا کرد.

وی در پایان یادآور شد: دینداری و اعتقاد راسخ به خدا مایه آرامش روح و جان انسان است و افزون بر ثواب اخروی در دنیا نیز حالت آرام‌بخش به انسان می‌دهد.

captcha